1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-04-2014 16:57

Τρύφωνας Εξάρχου: «Έρχεται η αναγέννηση της ΑΕ Κομοτηνής» (video)

Μετά τον αγώνα μπαράζ με τον Κύδωνα Χανίων και την άνοδο στην Α2 ανδρών, ο προπονητής της ΑΕ Κομοτηνής, Τρύφωνας Εξάρχου μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr για την επιτυχία της ομάδας και την προπάθεια να ξαναζήσει τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος.
«Πήραμε την άνοδο, αλλά πρέπει να ξεκινήσουμε δουλειά. Πρέπει να βρούμε σπόνσορες και πιστεύω ότι θα βρούμε γιατί το βόλεϊ στην Κομοτηνή είχε χαθεί για πολλά χρόνια. 

Πιστεύω ότι έρχεται μια αναγέννηση γιατί έχουμε 8 παιδιά που είναι νέα, αλλά και φοιτητές που μπορούμε να ενσωματώσουμε. Η διοίκηση βοηθάει και πιστεύω ότι του χρόνου θα κάνουμε μια καλή πορεία. 

Πρώτα θα ευχαριστήσω τα παιδιά που βοήθησαν χωρίς την πραγματική αμοιβή με προπονήσεις όλο το χρόνο. Μετά θα ευχαριστήσω την διοίκηση που στάθηκε δίπλα σε αυτά τα παιδιά. 

Η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική. Έχουμε φιλοδοξίες και δεν θα σταματήσουμε εδώ. Κάποτε είχαμε φτάσει να έχουμε μια καλή ομάδα στην Α1. Σταματήσαμε εμείς και ο τελευταίος που έμεινε και παίζει ακόμα είναι ο Γκιρτζίκης που παίζει στα Χανιά. Είχαμε ξεκινήσει παλιά και όταν γυρίσαμε στην Κομοτηνή, βγάλαμε την ομάδα στην Α1. Κρατήσαμε 10 χρόνια, βγάλαμε νέους παίκτες και πιστεύω ότι τώρα, σιγά σιγά θα κάνουμε μια νέα αρχή».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ