1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-04-2014 12:42

Φινάλε με νίκη για τον Ηρακλή (video)

Σε ένα παιχνίδι χωρίς μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον ο Ηρακλής νίκησε με 3-1 τον Μακεδονικό την τελευταία αγωνιστική του Γ' ομίλου της Α2 ανδρών.

Ο Μακεδονικός προηγήθηκε με 1-0 κερδίζοντας το πρώτο σετ 25-18. Ωστωσο οι κυανόλευκοι αντέδρασαν άμεσα ισοφαρίζοντας σε 1-1 κερδίζοντας το δευτερο σετ με 19-25.

Το τρίτο και τέταρτο σετ κέρδισε εύκολα ο Ηρακλής με σκορ 20-25, και 18-25, κερδίζοντας και τον αγώνα με σκορ 1-3 σετ.Οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν όλους του αθλητές τους, αφού και οι δύο ομάδες δεν είχαν βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Ο προπονητής του Μακεδονικού μετά το παιχνίδι δήλωσε: «Κατ΄ αρχάς ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά, παίξαμε το πρώτο σετ ίσως το καλύτερο σετ που κάναμε στο πρωτάθλημα, αλλα δεν είχαμε συνέχεια. Βασικά θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για όλη την πορεία που κάνανε στον δεύτερο γύρο και καταφέρανε από τα μέσα του δεύτερου γύρου να οδηγήσουν την ομάδα εκ του ασφαλούς στον στόχο της που ήταν να σωθεί. Από ΄κει και πέρα δεν είχαμε κίνητρα προσπαθήσαμε όμως σε κάθε παιχνίδι να παίξουμε καλά αλλα όταν δεν έχεις κίνητρα είναι λογικό να χαλαρώνεις κάπως και τελειώσαμε με αυτόν τον τρόπο το πρωτάθλημα. Ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση, τον Κο Γιάννη Κτιστάκη ο οποίος έχει συμβάλει οικονομικά, τον Κο Γιώργο Πετρίδη ο οποίος ήταν δίπλα μας καθ΄ολη την διάρκεια της χρονιάς και βοήθησε ουσιαστικά, και τους άλλους ανθρώπους της Διοίκησης οσοι προσέφεραν στην ομάδα. Για την επόμενη σαιζόν είναι όλα ακόμα ανοιχτά, η οργάνωση της ομάδας πρέπει να τεθεί σε διαφορετική βάση, και να γεμίσει το ρόστερ γιατι φέτος ήμασταν λίγοι και είχαμε πάρα πολλά προβλήματα ακόμα και στην προπόνηση. Πρέπει το ρόστερ να γεμίσει επαναλαμβάνω και η ομάδα να τεθεί σε νέα οργανωτική δομή».

Τα σετ: 1-3 (25-18, 19-25, 20-25, 18-25)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Γεωργιάδης): Τσιγκελίδης, Καψιμάλης, Γκουδελόπουλος, Αλμαλής, Όσσας, Παπαζαχαρίας/ Καλεντέρογλου (λ), Μπρέντας, Κτιστάκης
ΗΡΑΚΛΗΣ (Πάτρας): Ιωαννίδης, Δούρβος, Τσιάρας, Κατσαφλιάκας, Τσολάκος, Ηλίας/ Τσιράκης (λ), Ρωμαλιάδης (λ), Ευγενίδης, Τόσκας, Τσατσούλας, Καπετανίδης

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ