1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-03-2014 22:32

Χαμόγελα στον ΟΠΕΡ

Της Αγγελικής Μαυράκη
Κλείδωσε την παραμονή του η ανδρική ομάδα του ΟΠΕΡ στην Α2, μετά τη νίκη του με 1-3 σετ στη Νέα Πέραμο κόντρα στον Κύζικο.Η ομάδα του Γιώργου Μπουρμπάκη παρά τις απουσίες βασικών παικτών της ομάδας ξεκίνησε χάνοντας το πρώτο σετ,και απο εκεί και πέρα πήρε τα πάνω της! Κατάφερε άνετα να καθαρίσει το παιχνίδι παίρνοντας τα άλλα 3 σετ εξασφαλίζοντας έτσι την παραμονή του στην κατηγορία.


Τα σετ:  1-3 (25-15, 21-25, 23-25, 18-25)

ΚΥΖΙΚΟΣ (Κουμπλής): Καρακίτσος, Αλεξόπουλος, Ποντικίδης Μ., Καρανικολάου Κ., Μπαρμπούνης Σπ., Κούλας/ Μπαρμπούνης Θ. (λ), Κεχαγιάς, Ποντικίδης Π., Δρακονάκης.
ΟΠΕΡ (Χαχαγιόπουλος): Μαρκίδης, Παπαδάκης, Χνάρης, Διαμαντάκης, Μονιάκης, Πελτέκης/ Λαδάκης (λ), Καραμιχάλης.

Πηγή: Prismasport.gr

5 σχόλια

  • Comment Link Σερενάτας Τετάρτη, 02 Απριλίου 2014 19:58 posted by Σερενάτας

    Ορισμένες "κότες" στο Ρέθυμνο έφυγαν γιατί φοβήθηκαν ότι το καράβι θα βούλιαζε και δεν ήθελαν ν' αναλάβουν τις τεράστιες ευθύνες που τους αναλογούσαν!!!Μπράβο σ´' αυτούς που έμειναν και το πάλεψαν μέχρι τέλους.Άσχετα αν υπήρξε κατεστημένο ή όχι...

  • Comment Link puxida Τετάρτη, 02 Απριλίου 2014 16:19 posted by puxida

    Κύριε Volleyman θα πρέπει να σας ενημερώσω (γιατί σας βρίσκω μη ενημερωμένο)ότι η Κύζικος συμπλήρωσε την ομάδα με παίκτες από το εφηβικό της τμήμα εδώ και ένα μήνα, από τότε δηλαδή που αποχώρησαν επτά από τους βασικούς της παίκτες ...Τα παιδιά αυτά παίζουν 3 μήνες volley και είναι 12-14 ετών!!!!!!!.Όπως καταλαβαίνετε ήταν αναμενόμενο να χάσουν από ενήλικες και έμπειρους αθλητές. Η Κύζικος, ιστορικό σωματείο, με μακρόχρονη πορεία στην πετοσφαίριση και με καταξιωμένο προπονητή, έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι δίνει καθαρές μάχες και αγωνίζεται με ήθος ακόμα και όταν βάλλεται. Όσο για τη συμμετοχή των εφήβων, ο προπονητής και το Δ.Σ αισθάνονται περήφανοι που μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ο σύλλογος έχει σπουδαίο "φυτώριο" αθλητών. Η Κύζικος στάθηκε στο ύψος της ακόμα και αποδεκατισμένη!

  • Comment Link Θέμης Καλπακτσόγλου, Πρόεδρος Ο.Φ.ΓΕΡΑΚΑ Τετάρτη, 02 Απριλίου 2014 08:02 posted by Θέμης Καλπακτσόγλου, Πρόεδρος Ο.Φ.ΓΕΡΑΚΑ

    Καταρχάς συγχαρητήρια στον ΟΠΕΡ για την επιτυχία του να παραμείνει στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών. Ελπίζω ότι Διοίκηση και Αθλητές θα επιδείξουν την ίδια αθλητική δεοντολογία και το ίδιο αγωνιστικό πάθος αντίστοιχα και στον τελευταίο τους "αδιάφορο" γι αυτούς αγώνα, ώστε η παραμονή της ομάδας μας ή του φίλου Σωματείου της Δραπετσώνας να κριθεί στους αγωνιστικούς χώρους.

  • Comment Link oqueststat Τετάρτη, 02 Απριλίου 2014 04:29 posted by oqueststat

    Η Κυζικος εδώ και 3 αγώνες κατεβαίνει με εφήβους λόγω αποχωρήσεων, αλλά δεν εχει αναφερθεί πουθενά!

  • Comment Link Volleyman Τρίτη, 01 Απριλίου 2014 07:39 posted by Volleyman

    Εκανε το θαυμα του παλι ο αντιπροεδρος της ΕΟΠΕ!Η Κυζικος κατεβηκε με εφηβους,καλα το κανονισανε το παιχνιδι...Τουλαχιστον μην μας κοροιδευετε!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ