1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-03-2014 14:37

Δεν χάνει την πρώτη θέση η Ορεστιάδα, 3-0 τον Αίαντα

Τελευταίος αγώνας χθές για την Ορεστιάδα στο κλειστό «Νικόλαος Σαμαράς», με την ομάδα του Νίκου Αντωνιάδη να επικρατεί με 3-0 του Αίαντα και συνεχίζει να βρίσκεται μίσο βήμα από τα μπαράζ ανόδου στα... μεγάλα σαλόνια.

Στα αγωνιστικά, στο πρώτο σετ τα λάθη από το σερβίς αλλά και στην επιθετική της δραστηριότητα έβαλαν μπροστά τον φιλοξενούμενο Αίαντα, που καλά διαβασμένος κατάφερε να πιέσει ασφυχτικά την Ορεστιάδα μέχρι το τέλους του σετ. Σε εκείνο το σημείο μίλησε η εμπειρία των γηπεδούχων και κατάφεραν να κάνουν το 1-0 με 26-24.

Δεύτερο σετ και η ομάδα του Νίκου Αντωνιάδη βρήκε τον ρυθμό της, κατάφερε να βρεθεί μπροστά και να διατηρήσει μια διαφορά έως και δέκα πόντων βάζοντας τις βάσεις για την κατάκτηση του η οποία ήρθε με το 25-17.

Συνέχεια στο τρίτο σετ όπου οι πράσινοι κατέκτησαν εύκολα με 25-21 με τους φιλοξενούμενους να μαζεύουν μια διαφορά έντεκα πόντων χωρίς όμως να καταφέρουν να αποτρέψουν το τελικό 3-0.

Διαιτητές: Τζεπκινλής-Παπαδόπουλος Ι

Τα σετ: 3-0 (26-24, 25-17, 25-21)

A.O.OΡΕΣΤΙΑΔΑΣ(Αντωνιάδης): Δημητρούδης, Κεμανετζής, Βλασακίδης, Καρδαμανίδης, Ποτολίδης, Χουσίδης, Κων/νίδης(Λ), Διαμαντίδης, Προδρομίδης, Κοφίδης, Πεντίδης, Νένογλου.
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Κουτουνίδης): Βαφέας, Παπάζογλου, Σκαρλατίδης, Καρασαββίδης, Γκούγκουρας, Παπαπαναγιώτου / Χαριτωνίδης (λ), Τσάρας, Κομητούδης, Μπάλλος, Ιωακειμίδης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ