Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
23-03-2014 13:45

Νίκη κορυφής η Ορεστιάδα, καταδικάστηκε η Λήμνος

Σε έναν αγώνα που δεν έλειψε σε κανένα σημείο του η ένταση η Ορεστιάδα κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στη Λήμνο και να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας στον τρίτο όμιλο της Α2 ανδρών. Από την άλλη η ομάδα που ίδρυσε ο Νίκος Σαμαράς καταδικάστηκε σε υποβιβασμό.

Στα αγωνιστικά, σε ένα πρώτο σετ που δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε κύριος Αντωνιάδης οι πράσινοι βρέθηκαν πίσω σε όλη τη διάρκεια του σετ έχοντας πρόβλημα σε υποδοχή και άμυνα, με τους γηπεδούχους να διατηρούν μια διαφορά της τάξεως των τριών πόντων μέχρι στο 20-20, όπου και η εμπειρία της Ορεστιάδας φάνηκε στο γήπεδο για να έρθει το 22-25 και το 0-1 για την ομάδα του Έβρου.

Στο δεύτερο σετ και πάλι οι πράσινοι εμφάνισαν αδυναμίες με κακές επιλογές στο σέρβις και με έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης έμειναν πίσω στο σκορ και πάλι μέχρι το τέλος του σετ, καταφέρνοντας να μαζέψουν στο τέλος μια διαφορά επτά πόντων μετατρέποντας το 23-16 σε 24-23. Ωστόσο δεν κατάφεραν στο τέλος να το κατακτήσουν, κάνοντας τη Λήμνος το 1-1 με 25-23.

Στη συνέχεια, στο τρίτο σετ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανεβάσουν ρυθμό, να βελτιώσουν επίθεση και άμυνα και από την αρχή του σετ ευτύχησαν να βρίσκονται μπροστά για να καταφέρουν να κρατήσουν το προβάδισμα έως το τέλος κάνοντας το 1-2 με το τελικό 18-25.

Τέταρτο και τελευταίο σετ όπως εξελίχθηκε στο παιχνίδι η ομάδα του Νίκου Αντωνιάδη κατάφερε να κρατήσει τον καλό ρυθμό του τρίτου σετ και με μια διαφορά ασφαλείας κατά τη διάρκεια του κατάφερε να πορευθεί προς το τέλους του αγώνα με το τελικό 20-25

Τα σετ: 1-3 (22-25, 25-23, 18-25, 20-25)

ΛΗΜΝΟΣ SC(Ναλμπάντης Απ): Ναλμπάντης Απ., Ναλμπάντης Κων., Μαμαλίγκας, Βανδόρος, Μούρτζιος/ Φωτιάδης(Λ)
A.O.OΡΕΣΤΙΑΔΑΣ(Αντωνιάδης):Δημητρούδης, Κεμανετζής, Βλασακίδης, Καρδαμανίδης, Ποτολίδης, Χουσίδης/ Κων/νίδης(Λ), Διαμαντίδης, Προδρομίδης