Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
23-02-2014 14:01

Περίπατος κορυφής για την Ορεστιάδα

Σε ένα παιχνίδι που η νίκη ήταν επιτακτική για την Ορεστιάδα, ο πράσινοι επικράτησαν με 3-0 του Μεγάλου Αλεξάνδρου μένοντας στην κορυφή του τρίτου ομίλου της Α2.
Με μεγάλη επιτυχία στις επιθέσεις της ξεκίνησε η ομάδα του Νίκου Αντωνιάδη στο πρώτο σετ, και ευτύχισε εύκολα να προηγηθεί με 13-7 και να συνεχίσει με καλή απόδοση σε όλους τους τομείς στο τελικό 25-16 και το 1-0.

Στο δεύτερο σετ και πάλι οι πράσινοι έδειξαν ανώτεροι του Μ.Αλέξανδρου παίρνοντας νωρίς διαφορά έξη πόντων στο 10-4 και συνεχίζοντας σε αυτόν το ρυθμό κάνοντας γρήγορα το 25-11 με αποτελεσματικές επιθέσεις και μπλοκ για το 2-0.

Τελευταίο όπως αποδείχθηκε σετ του παιχνιδιού το τρίτο δεν επιφύλαξε κάτι διαφορετικό για τους θεατές του Ν.Σαμαράς με την Ορεστιάδα με πολλές αλλαγές να συνεχίζει στον καλό ρυθμό παιχνιδιού και να κάνει εύκολα το τελικό 3-0 με 25-18 παίρνοντας συνάμα και τους τρεις βαθμούς της νίκης που την κρατάν στην πρώτη θέση.

Διαιτητές: Ιωαννίδης-Μαργαριτίδης

Τα σετ: 3-0 (25-16, 25-11, 25-18)

A.O.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ(Αντωνιάδης): Δημητρούδης, Κεμανετζής, Βλασακίδης, Καρδαμανίδης, Ποτολίδης, Χουσίδης/ Κων/νίδης(Λ), Πεντίδης, Νένογλου, Διαμαντίδης, Προδρομίδης, Κοφίδης
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(Οικονομίδης):: Παπαδόπουλος, Παπανικολάου, Μαυρίδης, Στοϊλούδης, Ρεμπούτζιας, Ρούσος/ Καψαμπέλης (λ), Κάνας