1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-02-2014 15:22

Ιάκωβος Διαμαντάκης: «Τίποτα δεν είναι δεδομένο, όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες»

Κρητικό ντέρμπι περιλαμβάνει η 16η στροφη του πρωταθλήματος Α2 βόλεϊ ανδρών με τον ΟΦΗ να υποδέχεται την ομάδα του ΟΠΕΡ το Σάββατο 15/2 στις 8.30 μμ στο ΒΑΚ.

.Μετά από το αρνητικό σερί ο ΟΦΗ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση "φλερτάροντας" με τον υποβιβασμό.Από την άλλη μεριά ο ΟΠΕΡ έχει προέρχεται από νίκη καθώς επικράτησε με 3-1 στα σετ επί του Οδυσσέα Αμαρουσίου παίρνοντας ένα σημαντικό βαθμολογικό προβάδισμα.Στο παρελθόν οι δύο ομάδες ειχαν αναμετρηθει ξανα   στο πρώτο γύρο του πρωταθλήματος (5η αγωνιστική) με τον ΟΦΗ να επικρατεί του ΟΠΕΡ με 1-3.

Μιλώντας στο prismasport.gr o κεντρικός της ομάδας του Ρεθύμνου,Ιάκωβος Διαμαντάκης σχολίασε για το Κρητικό ντέρμπι:

«Είναι θετικό για εμάς το ότι προερχόμαστε από ένα θετικό αποτέλεσμα, από τη νίκη που είχαμε την προηγούμενη αγωνιστική. Αλλά όπως και να έχει πρέπει να είμαστε προσεχτικοί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Είναι μια καλή ομάδα που δεν της αξίζει να είναι σε αυτή τη θέση.Ο δικό μας στόχος είναι το τρίποντο στο ΒΑΚ για να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία.Με τον ΟΦΗ έχουμε ξαναβρεθεί και σε φιλικά αλλα και σε επίσημο αγώνα αλλά τα δεδομένα και η ψυχολογία και της δικής μας ομάδας και του ΟΦΗ δεν είναι η ίδια με αυτή που ήταν πριν δυο μήνες. Τίποτα δεν είναι δεδομένο όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες.Γνωρίζουμε τον αντίπαλο και μας γνωρίζει αυτό δε σημαίνει όμως δεν θα το παλέψουμε, θέλουμε να σωθεί η ομάδα μας αυτός είναι ο πρώτος στόχος μετά πάμε για μια καλή θέση στη βαθμολογία θα το πάμε ως το τέρμα».

Πηγή: prismasport.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ