1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-02-2014 20:38

Το Κολλέγιο Αθηνών ευχαριστεί όσους βοηθούν στην αήττητη πορεία στην Α2 (φωτό)

Cannot find volleynews.v2/MEN/KOLLEGIO-ATH/2013-14/kolegio-spak folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MEN/KOLLEGIO-ATH/2013-14/kolegio-spak/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Μία σημαντικότατη νίκη πραγματοποίησε η ανδρική oμάδα του Κολλεγίου Αθηνών το βράδυ του Σαββάτου 8 Φεβρουαρίου. Οι παίκτες του Άκη Χατζηαντωνίου επικράτησαν με 3-1 σετ επί του ΣΠΑ Καρδίτσας, μίας άριστα οργανωμένης ομάδας με μεγάλη στήριξη από την τοπική κοινωνία και με δυναμική για άνοδο στην Α1 κατηγορία.

Στον τεχνικό τομέα, όλοι οι παίκτες του Κολλεγίου ανταποκρίθηκαν άψογα στις οδηγίες του κ. Χατζηαντωνίου. Το πανηγυρικό κλίμα ήταν έντονο στην γιορτή του volley που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο του Κολλεγίου Αθηνών.

Το τμήμα πετοσφαίρισης του Κολλεγίου ευχαριστεί δημόσια όλους τους φιλάθλους που αγκάλιασαν τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων και έδωσαν ώθηση στην ομάδα μας ώστε να σημειώσει αυτή τη σπουδαία νίκη που έχει ως αποτέλεσμα την 1η θέση προς το παρόν στον όμιλο μας . Φίλοι του volley, πολυάριθμοι απόφοιτοι του Κολλεγίου και δεκάδες οικογένειες με παιδία παρακολούθησαν αυτό το ντέρμπι δημιουργώντας μία ζεστή εικόνα που θέλουμε να βλέπουμε σε όλα τα ελληνικά γήπεδα.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που περισσότερα από 500 άτομα παρακολούθησαν τον αγώνα αυτόν, και ανάμεσα τους, μέλη του ΔΣ του Κολλεγίου, μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Αποφοίτων με δυο πρώην Προέδρους και τον σημερινό Πρόεδρο κ. Άρη Παπαδόπουλο, μέλη της Αθλητικής Επιτροπής και τον Πρόεδρο της κ. Κανόνη, φίλοι, απόφοιτοι, μαθητές και γονείς. Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα πολιτισμένη, και οι φίλαθλοι χειροκρότησαν όλες τις καλές προσπάθειες, από όποια ομάδα και αν προέρχονταν χωρίς να ακουστεί το παραμικρό αρνητικό σύνθημα. Για την αθρόα μαθητική κινητοποίηση αισθανόμαστε χρέος να ευχαριστήσουμε δημόσια τον προϊστάμενο Φυσικής Αγωγής του Κολλεγίου Αθηνών, κ. Βασίλη Μόσχο, και τους συνεργάτες τους οι οποίοι βρίσκονται δυναμικά δίπλα στο volley του ΣΑΚΑ προσφέροντας κάθε δυνατή βοήθεια.

Η όμορφη πορεία που έχουν πραγματοποιήσει οι άντρες του Κολλεγίου δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την υποστήριξη των χορηγών μας. Ευχαριστούμε θερμά τον συναπόφοιτο μας κ. Νίκο Σκανδαλάκη και την εταιρεία τουρισμού και λεωφορείων «Γ. Στεφανάκης Α.Ε.» η οποία μας μεταφέρει με ασφάλεια και άνεση στα εκτός έδρας ταξίδια μας. Επίσης, ευχαριστούμε τους συναποφοίτους μας κ. Θάνο Παπαδόπουλο της «Chevrolet-Chevelas» και κ. Άγγελο Σαραντόπουλο της «Toyota-Νέος Κηφισός ΑΕ» οι οποίοι για άλλη μία χρονιά στέκονται στο πλευρό μας υποστηρίζοντας τις προσπάθειες μας. Τέλος, ευχαριστούμε τις εταιρείες «City Clinic», «CC Real Estate», «LTR Graphic Design Studio» και «Excitink» για την πολύτιμη βοήθεια στο τμήμα volley τους ΣΑΚΑ.

Δελτίο Τύπου Κολλεγίου Αθηνών

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ