1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-01-2014 15:52

Τα... χρειάστηκαν τα Χανιά, αλλά πήραν τη νίκη

Παρά το γεγονός ότι σε ακόμη ένα παιχνίδι δεν είχε σταθερή απόδοση, με αποτέλεσμα σε κάποιο σημείο του 3ου σετ να… έρθει το άγχος, τελικά ο ΣΦΠΧ νίκησε χθες βράδυ τη Δραπετσώνα με 3-1, ξεπέρασε χωρίς απώλεια τη… γρουσούζικη 13η αγωνιστική της Α2 βόλεϊ ανδρών και συνεχίζει να “κυνηγά” την κορυφή.


Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης στο κλ. Χανίων οι γηπεδούχοι έδειξαν ότι δεν ήταν σε καλή ημέρα, δεν έβγαζαν υποδοχή, ούτε είχαν το… γνωστό σερβίς, αλλά ακόμη και έτσι σίγουρα ήταν ανώτεροι από την αντίπαλο τους. Μετά το 11-9 ξέφυγαν 17-10 και με τη διαφορά να μην πέφτει κάτω από τους τέσσερις πόντους, έκαναν το 1-0 στα σετ.

Στο επόμενο, αν και άρχισαν με 3-0, βρέθηκαν πίσω 3-5, στα προαναφερόμενα προβλήματα προστέθηκε και η αδυναμία να τελειώσουν επιθέσεις και έτσι έκτοτε “κυνηγούσαν” στο σκορ. Το 8-10 έγινε 9-13 και το 12-13 μετατράπηκε σε14-19, μείωσαν 19-21, αλλά οι αναποτελεσματικές επιθέσεις έφεραν την ισοφάριση (1-1) για την αξιόμαχη Δραπετσώνα.   Συναρπαστική ήταν η εξέλιξη του 3ου σετ, με τους δυο αντιπάλους να πηγαίνουν σχεδόν πόντο-πόντο μέχρι το 19-19.

Ακολούθησε εύστοχη επίθεση του ΣΦΠΧ και άσος, που έφεραν το σκορ στο 21-19, το οποίο άμεσα μειώθηκε 21-20, αλλά η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους. Με “όπλο” την εμπειρία τους και αξιοποιώντας τα λάθη των Πειραιωτών, κατάφεραν να πάρουν το καθοριστικό όπως αποδείχθηκε σετ και να προηγηθούν 2-1.

Αν και βρέθηκε πίσω 1-2 στο ξεκίνημα του 4ου, η Χανιώτικη ομάδα έδειξε ότι δεν είχε… διάθεση για… θρίλερ, αυτή τη φορά με καλά ποσοστά στην επίθεση και πόντους από το μπλοκ, μετέτρεψε το 4-4 σε 11-4. Παρότι δεν έλειψε το… κενό διάστημα, κατά το οποίο οι φιλοξενούμενοι μείωσαν 12-9, με συνεχόμενα μπλοκ η διαφορά έφτασε στο +11 (20-9) και τελικά ο ΣΦΠΧ πήρε ακόμη ένα τρίποντο, στο πρώτο παιχνίδι μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Π. Τσιακμάκη (στο φύλλο αγώνα δηλώθηκε η προπονήτρια των γυναικών, Σοφία Μπουμπούκη, ενώ ο οδηγίες έδινε ο Δήμος Μπουρμπάκης).

Διαιτητές: Καρπουζάς, Αγγελίδης

ΣΦΠ Χανίων - ΔΑΣ Δραπετσώνας 3-1 (25-19, 20-25, 25-20, 25-14) 

ΣΦΠΧ (Μπουμπούκη Σ.): Καλογεράκης, Πλίκας, Κόκκινος, Γκιρτζίκης, Φίνος, Ωρολογάς/ Τευτσής (λ), Γλυνιαδάκης, Παλιουδάκης.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ (Πλήθης): Ρεζκ, Κογκαλίδης Κ.Γ., Στρατηγός, Εξαδάχτυλος, Τραπεζοντίδης, Χριστόπουλος/ Βογιατζίδης (λ), Φύτρος, Κογκαλίδης Κ.Λ..

πηγή: Χανιώτικα νέα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ