1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-01-2014 19:06

Το ξέσπασμα της Κύζικου και οι 60... επαφές (video)

Σε αγώνα διαφήμιση για το βόλεϊ η Κύζικος Νέας Περάμου νίκησε τον Πανερυθραϊκό 3-1 σετ και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για ένα καλό πλασάρισμα στον Α΄όμιλο του πρωταθλήματος Α2 ανδρών.
Η ομάδα του Τάσου Κουμπλή πήρε «ρεβάνς» για την ήττα του Α΄γύρου και μαζί με τους γηπεδούχους πρόσφεραν χορταστικό θέαμα στο γυμναστήριο «Στ.Καλαϊτζής» στη Νέα Ερυθραία. Το κλειδί της νίκης για την Κύζικο ήταν η καλή υποδοχή και οι άμυνες στα τελειώματα των σετ. Επίσης καθοριστικό ρόλο έπαιξε η αποχώρηση του Γ. Κατσιαούνη από τα μέσα του 3ου σετ.

Τα σετ: 1-3 (25-22, 20-25, 20-25, 16-25)   
 
ΠANΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Χατζηπέρος): Μπιλλήρης, Αδαμόπουλος, Παπασιδέρης Δ., Παπασιδέρης Γ., Κατσαούνης, Γ., Γκόρτσανιουκ / Πολυμερόπουλος, (λ), Λέπουρας, Κίγκας, Κωστόπουλος.

ΚΥΖΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ (Κουμπλής): Καρακίτσος, Αλεξόπουλος, Κούλας, Ζαχαρόπουλος, Μπεκιάρης, Καρανικολάου, Μπαρμπούης (λ), Βαρδής, Θεοδωρόπουλος.

Στο 1ο σετ που ήταν και το καλύτερο, έγινε φάση διαρκείας χρονικής διάρκειας 80΄΄΄που σπάνια βλέπουμε στο ανδρικό βόλεϊ. Χρειάστηκαν 60 επαφές για να τελειώσει η φάση και να κερδίσει τον 8ο πόντο στο 1ο σετ η ομάδα της Νέας Ερυθραίας.

Στο 1,02΄του βίντεο, μετά από επίθεση του Γιώργου Παπασιδέρη και μπλοκ των παικτών της Περάμου η μπάλα "σκάει" στο κεφάλι του σκυμένου αδελφού του Δημήτρη και έτσι συνεχίζεται η φάση!

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ