Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
21-01-2014 00:05

Νίκη... Ελπίδας κόντρα στη ΓΕΑ

Του Κώστα Χρυσίδη
Δίκαια αλλά και σημαντική ως προς την προσπάθεια να πλασαριστεί ψηλότερα, νίκη, πέτυχε η ανδρική ομάδα της Ελπίδας επί της Γ Ε Α.

 
Το τελικό 3-1 ήρθε φυσιολογικά με τους παίκτες του Γιάννη Κυλίτση να είναι ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και να καταφέρνουν να κάμψουν την αντίσταση της μαχητικής ομάδας της Αλεξανδρούπολης. Στους φιλοξενούμενους ανήκει το δεύτερο σετ στο οποίο μπήκαν δυνατά και κατόρθωσαν με περιορισμό λαθών και καλά ποσοστά επιθετικά να πάρουν. Σε εκείνο το σημείο η Ελπίδα είχε χαλάσει ανεξήγητα τον ρυθμό και την πολύ καλή απόδοση η οποία της είχε δώσει το πρώτο σετ, με εύκολο τρόπο. Παρ' όλα αυτά στο τρίτο και στο τέταρτο σετ, η ομάδα των Αμπελοκήπων ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά στις λεπτομέρειες και κατάφερε να πάρει το τρίποντο. Με αυτή τη νίκη, η Ελπίδα παραμένει στη μέση της βαθμολογίας και κοντά στην τετράδα και πηγαίνει πλέον την επόμενη αγωνιστική στις Σέρρες, για ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον τοπικό ΑΟΣ.

Tα σετ: 25-16, 15-25, 25-21, 25-22

ΕΛΠΙΔΑ(Κυλίτσης): Γαβριήλ, Μπατσάρας, Βουλγαρίδης, Νικολακάκης, Κοντογιάννης, Πρώιος/ Αλμαλής (λ), Κοεμτζής
ΓΕΑ (-): Πλατέλλας, Αμαριανάκης, Κώτας, Τασάκος, Στόφας, Αρχοντούδης/ Δημητρούδης (λ), Δαλδαβερένης, Κωνσταντινίδης, Λαχτάρας