1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-01-2014 22:29

Με όπλο το σερβις τα Χανιά, 3-0 την Κύζικο

Την καλύτερη εμφάνισή του  είχε “φυλάξει” ο ΣΦΠΧ για το καθοριστικής σημασίας εκτός έδρας ντέρμπι με την Κύζικο Ν. Περάμου, χάρη σ’ αυτήν πήρε εύκολα τη νίκη με 3-0 σετ και έτσι “στρογγυλοκάθισε” στη 2η θέση της βαθμολογίας του Α” ομίλου της Α2 βόλεϊ ανδρών, ενώ εξακολουθεί να “κυνηγά” την πρωτοπόρο Αργυρούπολη.

 

Εχοντας… όπλο το αποτελεσματικό σερβίς, η Χανιώτικη ομάδα μετέτρεψε σε… περίπατο το προχθεσινό ντέρμπι της πρεμιέρας του β” γύρου, “κόντρα” σ” έναν αντίπαλο που είχε τον ίδιο στόχο, δηλαδή να κερδίσει για να βρεθεί αυτός δεύτερος.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης ο ΣΦΠΧ πήρε διαφορά στο σκορ και έφτασε γρήγορα στο 0-1, ενώ συνεχίζοντας με τον ίδιο ρυθμό, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους και έτσι δεν άργησε να έρθει το 0-2.

Στο 3ο σετ η φιλόδοξη Αθηναϊκή ομάδα (η οποία, υπενθυμίζουμε, μέσα στα Χανιά είχε προηγηθεί 0-2 σετ, για να χάσει τελικά 3-2) προσπάθησε ν” αντιδράσει, βρέθηκε να προηγείται για πρώτη φορά (3-1), όμως ο ΣΦΠΧ δεν είχε… διάθεση για 4ο σετ, πέρασε μπροστά 3-5, η Κύζικος ισοφάρισε 5-5 και η συνέχεια ανήκε αποκλειστικά στους φιλοξενούμενους, που ξέφυγαν με 8 πόντους και τελικά δεν δυσκολεύτηκαν, μετά από αγώνα που μόλις ξεπέρασε τη μια ώρα σε διάρκεια, να κάνουν το 0-3 και να πανηγυρίσουν (παίκτες, προπονητής, συνοδοί) μια ιδιαίτερα σημαντική από κάθε άποψη νίκη (ήταν η 4η συνεχόμενη μέσα στο 2014).

Πλέον, το σωματείο του Νομού μας “κρατάει την τύχη στα χέρια του”, αφού έχει όλα τις προϋποθέσεις ώστε τουλάχιστον να παραμείνει στη 2η προνομιούχο θέση και να παίξει στα μπαράζ με στόχο να εξασφαλίσει συμμετοχή στο τουρνουά για την άνοδο στην Α1, χωρίς να του λείπουν οι δυνατότητες να διεκδικήσει και την 1η θέση, αφού στη συνέχεια της διοργάνωσης θα υποδεχθεί στο κλ. Χανίων την Αργυρούπολη.

Τα σετ: 17-25, 15-25, 19-25 

ΚΥΖΙΚΟΣ (Κουμπλής): Καρανικολάου, Καρακίτσος, Αλεξόπουλος, Κούλας, Βαρδής, Μπεκιάρης/ Πλεμμένος (λ), Μπαρμπούνης (λ), Μούλος, Θεοδωρόπουλος, Ζαχαρόπουλος
ΧΑΝΙΑ (Τσιακμάκης): Πλίκας, Κόκκινος, Γκιρτζίκης, Φίνος, Ωρολογάς, Καλογεράκης/ Τευτσής (λ), Μιχελάκης

ΠΗΓΗ: Χανιώτικα Νέα

1 σχόλιο

  • Comment Link ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014 23:48 posted by ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ

    ΩΡΟΛΟΓΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΓΚΙΡΤΖΙΚΗΣ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΡΤΙ ΑΠΟ TO ΣΕΡΒΙΣ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ