Εκτυπώστε τη σελίδα
12-01-2014 14:27

Πρωταθλήτρια χειμώνα η Αργυρούπολη

Η Αργυρούπολη πέρασε νικηφόρα και από τη Ριζούπολη και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος στον Α΄όμιλο στην Α2 ανδρών, ενώ με τη λήξη του Α΄γύρου αναδείχτηκε πρωταθλήτρια χειμώνα.

Η ομάδα του Νίκου Μπουτσουρή έδειξε επηρεασμένη από την διακοπή αλλά και από την απουσία του Βασίλη Μηνούδη που κάνει το μεταπτυχιακό του. Η ομάδα της Αργυρούπολης στηρίχτηκε και πάλι στον Μπατιστάτο αλλά οι αλλαγές που έκαναν τη διαφορά ήταν ο Αγγέλης που από διαγώνιος αγωνίστηκε ακραίος και ο Μενέλαος Κουμουνδούρος.

«Πήγαμε και ήρθαμε μέσα στο ματς πολλές φορές αλλά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε καλούς και σύνθετους παίκτες που μπορούν και καλύπτουν τα κενά που δημιουργούνται από απουσίες. Ακόμα έχουμε μακρύ δρόμο μπροστά μας», είπε ο Μπουτσουρής.

Διαιτητές: Πρέντζας, Στάικος

Τα σετ: 1-3 (22-25, 25-22, 22-25, 16-25)

ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ. (Γκαραβέλης): Οικονόμου, Νικητάκης, Ανεστόπουλος, Καλογερόπουλος, Μακρόπουλος, Πατσιαλής, Ζαγκανάς (λ), Φιλιππαίος, Κοντάρης, Βαρδής, Σπυρέας.

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ (Μπουτσουρής): Λουκάς, Παπαστέλιος, Μπατιστάτος, Σαμαντάς, Δημητριάδης, Κουμουνδούρος Κοτζαμπάσης (λ), Χριστοδουλάκης, Παυλίδης, Αγγελής