Εκτυπώστε τη σελίδα
12-01-2014 01:11

Η Ορεστιάδα κράτησε τα σκήπτρα στον Έβρο, 3-0 την ΓΕ Αλεξανδρούπολης

Σε έναν αγώνα που και οι δύο ομάδες μπήκαν αποφασισμένες να παίξουν βόλεϊ και να δείξουν πράγματα στον κόσμο, η Ορεστιάδα κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης σχετικά εύκολα σε ένα από τα πιο όμορφα παιχνίδια της φετινής σεζόν.

Στα αγωνιστικά οι παίκτες του Νίκου Αντωνιάδη κατάφεραν καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού να πιάσουν πολύ καλή απόδοση και με καλό μπλοκ και πολύ δυνατά τελειώματα να πάρουν εύκολα το τρίποντο.

Στην αρχή η Ορεστιάδα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με την ΓΕ Αλεξανδρούπολης να αντιδράει, παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να το κατακτήσουν παρά την αντίσταση των φιλοξενούμενων με 25-18 και να κάνουν το 1-0.

Στο δεύτερο σετ και με κορυφαίο τον Δημήτρη Βλασακίδη η Ορεστιάδα ευτύχησε πολύ εύκολα να το κατακτήσει με το εμφατικό 25-11 και να γράψει το 2-0 στο ταμπλό του κλειστού Ν.Σαμαράς.

Τρίτο και τελευταίο σετ του παιχνιδιού η Γ.Ε.Α προσπάθησε να απαντήσει αλλά και πάλι στο τέλος οι «πράσινοι» κατάφεραν να επικρατήσουν και να το κατακτήσουν με 25-16 παίρνοντας και τους τρεις βαθμούς με το τελικό 3-0.

Διαιτητές: Μαργαριτίδης-Παπαδόπουλος

Τα σετ: 3-0 (25-18, 25-11, 25-16)

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ (Αντωνιάδης): Κεμανετζής, Βλασακίδης, Χουσίδης, Καρδαμανίδης, Δημητρούδης, Κωνσταντινίδης (λ), Ποτολίδης, Πεντίδης, Διαμαντίδης, Νένογλου, Κοφίδης.

Γ.Ε.Α (Δήμητσας): Δαλδαβερενής, Αλεξάκης, Αμαριανάκης, Σταματίου, Αρχοντίου, Γατέλας, Δημητρούδης Ι. (λ).