1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-12-2013 17:48

Μπλοκ από ατσάλι η Αργυρούπολη και «άσσοι» Σαμαντά

Η Αργυρούπολη συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στον Α΄όμιλο του πρωταθλήματος Α2 ανδρών καθώς το Σάββατο νίκησε και την Κύζικο στη Νέα Πέραμο στο μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Νίκου Μπουτσουρή αποσπάστηκε στον βαθμολογικό πίνακα και έχει τον πρώτο λόγο για την πρώτη θέση.

Στη Νέα Πέραμο η Αργυρούπολη με όπλο το σερβίς χάλασε την υποδοχή των γηπεδούχων που έδειξαν πολύ νευρικοί και έκαναν εύκολα λάθη. Η Αργυρούπολη προηγήθηκε 2-0 σετ και ο τεχνικός της Κύζικου γύρισε τον Βαρδή διαγώνιο και αντικατέστησε τον Καρακίτσο με τον Θανάση Λιώτα στη θέση του πασαδόρου.

Η Κύζικος βρήκε ρυθμό με αυτό σχήμα και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 σετ. Στο 5ο σετ η Κύζικος προηγήθηκε 14-12 αλλά δεν ολοκλήρωσε την ανατροπή καθώς η Αργυρούπολη με εντυπωσιακό μπλοκ και τα σερβίς του Σαμαντά έκανε σερί 4-0 και πήρε τη νίκη. Μάλιστα το 14-14 έγινε με μπλοκ του Παπαστέλιου, το 15-14 με άσσο του Σαμαντά και το 16-14 με μπλοκ του Δημητριάδη.

Το χειρότερο για την Κύζικο ήταν ο τραυματισμός του Θανάση Λιώτα στον προτελευταίο πόντο του αγώνα.

«Το μπλοκ αναδεικνύεται σε μεγάλη δύναμη της ομάδας μας. Βρίσκομαστε διαρκώς σε ανοδική πορεία. Παίζουμε πολύ καλά και με καλή τακτική απέναντι στους αντιπάλους μας. Δεν υπάρχει πίεση, δεν έχουμε αυτοσκοπό την άνοδο και αυτό μας βοηθάει», είπε ο Βασίλης Μηνούδης που ήταν από τους κορυφαίους της Αργυρούπολης.

Διαιτητές: Μαρκάτσας, Μάλφας


Tα σετ: 2-3 (23-25, 20-25, 25-22, 25-18, 14-16)


ΚΥΖΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ (Κουμπλής): Καρακίτσος, Αλεξόπουλος, Κούλας, Ζαχαρόπουλος, Μπεκιάρης, Καρανικολάου/  Πλεμέννος (λ), Λιώτας Κλ. (λ), Βαρδής, Λιώτας Αθ., Θεοδωρόπουλος, Δημοβασίλης.

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ (Μπουτσουρής): Λουκάς, Παπαστέλιος, Μπατιστάτος, Μηνούδης, Σαμαντάς, Δημητριάδης / Κοτζαμπάσης (λ), Χριστοδουλάκης, Παυλίδης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ