1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-12-2013 17:43

«Το πλοίο έφτασε αργά... και μας επηρέασε...» (video)

Στους τρεις βαθμούς της νίκης στάθηκε ο Νίκος Αντωνιάδης, μετά την νίκη της Ορεστιάδας επί της Λήμνου. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η καθυστέρηση του αγώνα (ο αγώνας άρχισε στις 21.00 αντί στις 19.00 λόγω αργοπορημένης αύξησης της Λήμνου) επηρέασε την ομάδα του στο 1ο σετ, αλλά μετά κατάφεραν οι παίχτες του να αλλάξουν την ροή του αγώνα.

«Βασικό είναι ότι πήραμε το τρίποντο, χάσαμε το πρώτο σετ, έκανα κάποιες αλλαγές. Ήθελα να δοκιμάσω και άλλα σχήματα ενόψει των επόμενων παιχνιδιών που είναι κρίσιμα, όπως με τον Αίαντα και μετά με την ΓΕΑ. Πήγαμε αρκετά καλά, στο πρώτο σετ κολήσαμε λίγο, είχαμε κάποια θέματα και με το σερβίς και το μπλοκ αλλά ήταν θέμα χρόνου για να βρεθούμε σαν ομάδα. Έκανα αλλαγές μετά, επανήλθαμε στο παιχνίδι μας και πήραμε το θετικό αποτέλεσμα. Το καλό είναι ότι παίξανε και τα άλλα τα παιδιά, ήθελα να τους δω και να τους δώσω χρόνο και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη με τον Αίαντα. Σίγουρα μας επηρέασε η ώρα του παιχνιδιού, 9 είναι αργά για μας αλλά έπρεπε να το κάνουμε καθώς η Λήμνος δεν προλάβαινε να ρθει, ήρθαν από μακριά τα παιδιά, έχουν θέματα με τα πλοία και τα λεωφορεία. Από κει και πέρα μπήκαμε στον ρυθμό μας και πήραμε το ματς».

«Μας επηρέασε η καθυστέρηση, μπορούσαμε και καλύτερα»

Ο αρχηγός της Ορεστιάδας Στέλιος Κεμανετζής δήλωσε: «Ήταν ένα μεγάλο σκορ για ένα παιχνίδι τεσσάρων σετ, είχαμε σήμερα διαφορετική ώρα από τις συνηθισμένες όσο αναφορά τα εντός έδρας παιχνίδια. Παίξαμε με δύο ώρες καθυστέρηση, που επηρέασε σε ένα βαθμό την απόδοση της ομάδας γιατί συνήθως τέτοια ώρα τελειώνουμε την προπόνηση μας και σε συνδυασμό το καινούργιο σχήμα που δοκιμάσαμε σήμερα, έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα της Λήμνου να κεδίσει το πρώτο σετ. Ακολούθησε το δεύτερο σετ που ξεκίνησε με δικές μας εσωτερικές αλλαγές και να κερδίσουμε τα υπόλοιπα σετ και να πάρουμε την νίκη με 3-1. Έγινε ένα παιχνίδι που είχε μέτρια ποιότητα, μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα, ήταν αυτοί οι δύο παράγοντες που μας επηρέασαν. Μένουμε στο αποτέλεσμα, τους τρείς πόντους και συνεχίζουμε την πορεία μας όσο πιο ψηλά». 

Τόλης Ναλμπάντης:«Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την Ελπίδα»

Τέλος δηλώσεις παραχώρησε και ο προπονητής της Λήμνου Τόλης Ναλμπάντης, που στάθηκε στην ατυχία με το πλοίο που καθυστέρησε την ομάδα να φτάσει στην Ορεστιάδα.

«Καταρχήν είχαμε ένα πάρα πολύ κουραστικό ταξίδι. Μεσολάβησε κάτι άσχημο για μας, δεν έφυγε το πλοίο χθές όπως θα έπρεπε και θα μέναμε στην Αλεξανδρούπολη και θα ήμασταν πιο ξεκούραστοι για το παιχνίδι με την Ορεστιάδα. Σαφώς δεν εννοώ ότι αν ερχόμασταν πιο ξεκούραστοι θα κερδίζαμε την Ορεστιάδα, θεωρώ ότι είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από εμάς και χτυπάει την άνοδο, εύχομαι να ανέβει κιόλας. Εμείς στο πρώτο σετ παίξαμε πάρα πολύ καλά, αιφνιδιάσαμε πιστεύω την Ορεστιάδα. Στο δεύτερο σετ δεν μας βγήκαν οι περιστροφές, πιέσαμε όσο μπορούσαμε. Δυστυχώς έπαιξε ρόλο και η κούραση, και η ψυχολογία. Μετά το δεύτερο σετ η Ορεστιάδα μας έπαιρνε 2-3 πόντους διαφορά και αναγκαστικά αυτό μας έριχνε την ψυχολογία. Η Ορεστιάδα είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, εύχομαι ό,τι καλύτερο. Για μας κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στην Λήμνο με την Ελπίδα και να κάνουμε ότι καλύτερο για να σωθεί η ομάδα».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ