1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-12-2013 12:02

Ανατροπή με 17 άσσους για την Ορεστιάδα (video)

Αν και αρχικά δυσκολεύτηκε, η Ορεστιάδα κατάφερε να πάρει τους τρεις πόντους και να κερδίσει με 3-1 τη Λήμνο του Νίκου Σαμαρά  με το εκκωφαντικό τρόπο των 17 άσσων.

Η ομάδα της Λήμνου κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ με 22-25 έχοντας καλή απόδοση και χτυπώντας πάνω στις αρκετές αλλαγές του Νίκου Αντωνιάδη ο οποίος ξεκίνησε με Κεμανετζή, Βλασακίδη εκτός.

Από το δεύτερο σετ κιόλας ξεκίνησε η αντεπίθεση της Ορεστιάδας περνώντας στο παιχνίδι οι Κεμανετζής και Βλασακίδης μπόρεσαν εύκολα να πάρουν το σετ με 25-15. Για να έρθει στη συνέχεια το τρίτο σετ με 25-13 και στο τέλος το 25-11 να σχηματίσει το τελικό 3-1.

Την ευκαιρία του πήρε και ο Γιώργος Πεντίδης από τον Νίκο Αντωνιάδη παίρνοντας και τον τελευταίο άσσο για την Ορεστιάδα και συμπληρώνοντας το τελικό νούμερο των 17 άσσων κάνοντας και δώρο στον εαυτό του για τα αυριανά γενέθλια του.

Διαιτητές: Παπαδόπουλος Ι.-Τζεπκινλής

Tα σετ: 3-1 (22-25, 25-15, 25-13, 25-11)

A.O.OΡΕΣΤΙΑΔΑΣ(Αντωνιάδης): Προδρομίδης, Διαμαντίδης, Χουσίδης, Δημητρούδης, Καρδαμανίδης, Ποτολίδης, Κων/νιδης(Λ), Προδρομίδης, Βλασακίδης, Κεμανετζής, Νένογλου, Πεντίδης, Κοφίδης

ΛΗΜΝΟΣ(): Ναλμπάντης Απ., Ναλμπάντης Κων., Μαμαλίγκας, Πανδόρος, Ντουρντούρας, Μούρτζιος, Φωτιάδης(Λ)

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ