Εκτυπώστε τη σελίδα
15-12-2013 02:25

H ΓΕ Αλεξανδρούπολης τη νίκη, ο Ηρακλής το χειροκρότημα

Σπουδαίο διπλό για την ΓΕ Αλεξανδρούπολη που επικράτησε με 3-2 σετ, στην επιστροφή του Ηρακλή στο Κατσάνειο μετά από 8 χρόνια.

Σε ένα παιχνίδι μεταξύ δύο νεανικών ομάδων που παίχτηκε ωραίο βόλεϊ, η ΓΕΑ κατάφερει να αποδράσει με το διπλό από το Κατσάνειο που θύμισε παλιές καλές εποχές. Ο Ηρακλής κάνει μεγάλη προσπάθεια να ξεκινήσει από το μηδέν και παρά το άσχημο αποτέλεσμα ο κόσμος χειροκρότησε τις προσπάθειες δίνοντας κουράγιο και δύναμη στους πιτσιρικάδες του Χρήστου Πάτρα που αποτελούν και το μέλλον του συλλόγου.

Διαιτητές: Μπόμπορας-Παπαδόπουλος Αρ.

Τα σετ: 2-3 (25-16, 23-25, 16-25, 25-13, 12-15)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Πάτρας): Ιωαννίδης, Βούρβος, Τσιάρας, Κατσαφλιάκας, Γεροβασιλείου, Ηλίας, Τσιράκης (λ), Ευγενίδης, Σταυρακάκης, Τζιουμάκας, Τσολάκος.


ΓΕΑ (Δήμητσας): Πλατέλλας, Αρχοντούδης, Σταματίου, Κωνσταντινίδης, Αμαριανάκης, Χριστόφας, Δημητρούδης (λ), Μπαξεβανίδης, Πετρίδης, Λαχτάρας, Πασάκος.

1 σχόλιο

  • Comment Link ΤΕΩΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013 07:54 posted by ΤΕΩΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

    Η ηττα ειναι το τελευταιο που πρεπει να απασχολει τους ηρακληδεις. Αλλωστε αναμενομενη ηταν. Ουτε τα παιδια φταινε σε κατι που καποιοι ανιδεοι τους φορτωσαν τη βαρια φανελα του Ηρακλη με κινδυνο να καουν. Ισα ισα προσπαθουν και μπραβο τους. Το θεμα ειναι το μελλον του συλλογου. Μπορει οι αθλητες αυτοι να ειναι το μελλον ομως σιγουρα το δικο τους μελλον δεν εχει καμια σχεση με το μελλον του Ηρακλη που φανταζει μαυρο καταμαυρο. Αληθεια τι εχει να μας πει ο κος Τσιργογιαννης για το μελλον του Ηρακλη; Ανησυχει για κατι; Ελπιζει μηπως κατι; Ας βγει ο λαλιστατος κυριος να μας πει. Δε μιλαει γιατι ξερει την αληθεια για την οποια ομως δεν κανει τιποτα. Μονο η δικη του φυγη μαζι με τους τυπους που το στηριχουν θα φερει λυση ομως αυτοι επιδεικτικα μενουν γαντζωμενοι σε ανυπαρκτες καρεκλες ενος συλλογου που καθημερινα διαλυεται. Ολη την προηγουμενη εβδομαδα οπαδικα σαιτ μιλουσαν για τη μεγαλη επιστροφη στο Κατσανειο. Ολοι Υτοι που δε γραφουν λεξη για τη διοικητικη ανυπαρξια μιλουσαν για τις μεγαλες στιγμες του παρελθοντος. Τι λετε κυριοι σοβαρα; Κατ'αρχην η επιστροφη στο Κατσανειο δειχνει απο μονη της οτι ο Ηρακλης μικραινει καθημερινα. Επισης η ομαδα που επαιζε χθες στο Κατσανειο δεν ηταν ο μεγαλος Ηρακλης. Ηταν ο Ηρακλης της Α2 των πιτσιρικαδων ελεω φτωχειας και διαλυσης. Ο Ηρακλης του Τσιργογιαννη, των κολλητων του και του only blue. Καμια σχεση με τον Ηρακλη. Γι αυτο και ελαχιστοι συγκινηθηκαν για να πανε στο γηπεδο, μερικες δεκαδες. Και η φωτογραφια που εβαλες στο θεμα αγαπητο volleynews πολυ ωραια μονο που ειναι απο τα ωραια χρονια του μεγαλου Ηρακλη. Αν εβαζες χθεσινη φωτογραφια θα καταλαβαιναν ολοι τι εννοω. Μιζερια, κακομοιρα και μιρλα. Αυτα ειναι τα στοιχεια του Ηρακλη σημερα. Ας ειναι καλα ολοι αυτοι οι ασχετοι που εδω και δυο χρονια τον εφεραν στην απολυτη απαξιωση. Υπευθυνοι ειναι αυτοι αλλα και αυτοι οι ελαχιςτοι που τους στηριζουν. Ο πολυς κοσμος τους αγνοει και το δειχνει καθημερινα.