1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
10-12-2013 09:53

Έσπασε το ρόδι η Λήμνος 3-2 τον Μέγα Αλέξανδρο

Λήμνος. Κώστας Σινάνης:
Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα του Γ΄ομίλου Α2 ανδρών πανηγύρισε η ομάδα της Λήμνου και μάλιστα με 3-2 στο ντέρμπι με τον Μέγα Αλέξανδρο. Όσοι βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Μύρινας «Ν. Σαμαράς» απόλαυσαν ωραίο βόλεϋ και χάρηκαν την πρώτη νίκη για την ομάδα της Λήμνου στην Α2.


Στο 1ο σετ η ομάδα της Λήμνου μπήκε δυνατά και κατάφερε να πάρει το πάνω χέρι χωρίς όμως να λείπουν και τα λάθη που όμως δεν στοίχησαν και προηγήθηκε ακόμα και με 22-9 πήρε το σετ με 25-14

Πιο δυνατά μπήκε στο 2ο σετ ο Μέγας Αλέξανδρος και κατάφερε να κρατήσει το σκορ κοντά παίρνοντας και κεφάλι με 13-9 η Λήμνος όμως έφερε το σετ στα ίσια με πρωταγωνιστές τους Αλεξάκη και Βανδώρο και προηγήθηκε με 21-17 ο Μ.Α. ισοφάρισε αλλά σε αυτό το σημείο μίλησε ο Κ. Ναλμπάντης και έτσι έγινα το 2-0 με σκορ 25-22

Στο 3ο σετ ξεκίνησε όπως το 2ο με τις ομάδες να είναι κοντά στο σκορ μέχρι το 7-7 οπού ο Μ.Α. ξέφυγε με 13-8 και 19-12 με την Λήμνο να προσπαθεί αλλά να μην τα καταφέρνει και έτσι ο Μ.Α. έκανε το 2-1 με σκορ 18-25.

Στο 4ο σετ και οι δύο ομάδες ήθελαν να πάρουν κεφάλι αλλά δεν μπορούσαν. Τη στιγμή όμως που έπρεπε ο Μ.Α. με πρωταγωνιστή τον Ρούσσο πήρε κεφάλι και και το σετ με 17-25 στέλνοντας το παιχνίδι στο τάι μπρεϊκ.

Στο τελευταίο σετ η Λήμνος έδειξε ποιος ήθελε περισσότερο τη νίκη και την πήρε με 15-12 κάνοντας τον κόσμο να παραληρεί.

Διαιτητές: Μπουγιούκας Κ., Αβραμίδης Α.

Τα σετ: 3-2 (25-14, 25-22, 18-25, 17-25, 15-11)

ΛΗΜΝΟΣ S.C.: (Ναλμπάντης Α.) 1. Ναλμπάντης Α.- 3. Ναλμπάντης Κ.- 4. Μαμαλίγκας- 6. Βανδώρος- 7.Παρασχάκης- 10.Μούρτζιος- 11. Αλεξάκης Χ.- 13. Αλεξάκης Α.- 15. Φωτιάδης (L)

Γ.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Οικονομίδης Γ.) 1. Πάλτσιος(L)- 2. Παπαδόπουλος- 5. Κανάς- 7. Ρούσσος- 10. Κουτσονίκας- 11. Χατζηπαρασκευάς- 16. Στοϊλούδης- 17. Ρεμπούτσιας.





«Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα»

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είναι η πρώτη μας νίκη στην Α2 και για εμάς σήμερα ξεκινάει το πρωτάθλημα», είπε η πρόεδρος του συλλόγου Έλενα Δούκα Σαμαρά και ο προπονητής της Λήμνου Απόστολος Ναλπάντης τόνισε: «Είναι η πρώτη μας νίκη και χαιρόμαστε γι αυτό. Ήμασταν καλύτεροι στα δύο πρώτα σετ σε αντίθεση με τα δύο επόμενα που τα χάσαμε λόγω απειρίας κάποιων παιχτών μας. Ο κόσμος έπαιξε καθοριστικό ρόλο και μας βοήθησε πολύ. Τώρα ξεκινάμε με σκοπό να χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια».

«Σερβίς και περιστροφή»

Ο τεχνικός του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιώργος Οικονομίδης είπε: «Στα δύο πρώτα σετ δεν υλοποιήσαμε την τακτική που είχαμε σχεδιάσει. Κάτι που έγινε στα δύο επόμενα. Δυστυχώς ολιγωρήσαμε στους μισούς πόντους του τάι μπρέικ. Η απώλεια σερβίς σε σχέση με την περιστροφή του αντιπάλου όπως και τρεις καθορίστηκες φάσεις που παίχτηκαν πάνω στο φιλέ ήταν η αιτίες που χάσαμε τον αγώνα αν και η νίκη ήταν εφικτή».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ