1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-12-2013 15:17

Ξέσπασμα για τα Ταταύλα στη Νέα Ερυθραία

Απρόσμενη ήττα γνώρισε η ομάδα της Νέας Ερυθραίας από την ομάδα ΑΟ Ταταύλα που έκανε την καλύτερη εφετινή του εμφάνιση. Με κορυφαίους τον πασαδόρο Μωραΐτη, τον ακραίο Λοράνδο και τον κεντρικό μπλοκερ Πουλή τα Ταταύλα εκμεταλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματα των γηπεδούχων και την συνεχιζόμενη κακοδαιμονία με τραυματισμούς και ασθένειες βασικών παικτών και πήραν τη νίκη με 3-1 σετ.
 
Το πρώτο σετ κύλησε πόντο πόντο και τελικά το κέρδισε ο Πανερυθραϊκος 25-23, στο 2 σετ ενώ το σκορ ήταν 5-7 υπέρ του ΑΟ Ταταυλα αποχώρησε με έντονη αδιαθεσία και ιλίγγους το πρώτο λίμπερο της Νέας Ερυθραίας Νίκος Πολυμερόπουλος, ο οποίος παρόλες τις πρώτες βοήθειες που δέχθηκε από τον γιατρό της ομάδας, δεν επανήλθε ποτέ στον αγώνα. Η ομάδα έχασε τον ρυθμό της και λόγω και  του εκνευρισμού που επικράτησε, το σετ χάθηκε 21-25.
 
Στο 3ο σετ και ενώ το σκορ ήταν 6-7 υπέρ του ΑΟ Ταταυλα έπαθε κράμπα και αποχώρησε ο πασαδόρος Λεπουρας Θανάσης, και τον αντικατέστησε ο πασαδόρος της παιδικής ομάδας Σεβδαλής Βασίλης, αφού ο Γιώργος Κατσιαουνης ήταν στην εξέδρα λόγω του γνωστού τραυματισμού του εδώ και 1,5 μήνα.
Σαν αποτέλεσμα αυτου του γεγονοτος ηταν να ξεφύγει ο ΑΟ Ταταυλα 9-17, στο σημείο αυτό επανήλθε ο Λέπουρας και αντικατέστησε ο Νίκος Σπανός τον Ανδρέα Γκορτσανιουκ,  αλλά το σετ παρολες τις προσπάθειες χάθηκε και αυτό 22-25
 
Στο 4ο σετ ο ΑΟ Ταταυλα ήταν μόνιμα 2-3 πόντους μπροστά, μεχρι το τέλος του σετ το οποίο κέρδισε η ομάδα των φιλοξενουμενων και μαζί τους 3 βαθμούς 22-25
 
Με όσα συνέβησαν στον αποψινό αγώνα η ήττα είναι ένα λογικό αποτέλεσμα παρότι οι εναπομείναντες αθλητές της Ερυθραίας έδωσαν τα πάντα για τη νίκη.
 
Διαιτητές: Κατσούλης-Τσιμπινός
 
Τα σετ: 1-3 (25-23, 21-25, 22-25, 22-25)
 
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Χατζηπέρος): Λέπουρας Θ, Μπιλλήρης Φ, Αδαμόπουλος Π, Παπασιδέρης Γ.Παπασιδέρης Δ., Γκόρτσανιουκ Α, Πολυμερόπουλος Ν, (λ) Σπανός, Αθανασιάδης (λ), Σεβδαλής

ΤΑΤΑΥΛΑ (Αρετάς): Μωραϊτης, Λοράνδος, Κώτσης, Ρομπότσης, Αργυράκης, Πουλής, Αργυρακάκης (λ)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ