1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-12-2013 13:08

Σαρωτικός ο ΣΠΑΚ κόντρα στον Μίλωνα

Σε τυπική διαδικασία μετέτρεψε ο ΣΠΑΚ το παιχνίδι με τον Α.Ο. Μίλων επικρατώντας με 3-0 σετ σε μία ώρα παρά δύο λεπτά. Η ομάδα της Καρδίτσας βρήκε αντίσταση από τους φιλοξενούμενους μόνο στο ξεκίνημα των σετ, αλλά είχε τον τρόπο να παίρνει τη διαφορά και να φθάνει εύκολα στους 25 πόντους.
 Είναι χαρακτηριστικό πως ο Μίλων δεν ξεπέρασε σε κανένα σετ τους 15 πόντους, γεγονός που πιστοποιεί την ανωτερότητα των γηπεδούχων και το δίκαιο της νίκης τους.

Από πλευράς ΣΠΑΚ χρησιμοποιήθηκαν όλοι σχεδόν οι παίκτες που δηλώθηκαν στο φύλλο αγώνα, ενώ πήραν χρόνο και οι έφηβοι που συμμετείχαν στην αποστολή. Κάτι ανάλογο συνέβη και για τον Μίλωνα, ειδικά προς το τέλος των σετ και όταν η διαφορά έπαιρνε διαστάσεις.

Το πρώτο από τα τρία σετ είχε συναγωνισμό μέχρι τον 16ο πόντο όταν και ο Μίλωνας κρατούσε την διαφορά στους δύο πόντους(9-7). Από κει και πέρα οι γηπεδούχοι με ένα 4-0 πήγαν στο 13-7 και με ένα 10-3 έφθασαν στο 23-10. Ο Μίλωνας έκανε μια απέλπιδα προσπάθεια και μείωσε σε 24-14, αλλά το σετ είχε κριθεί προ πολλού και ολοκληρώθηκε με 25-14 σε 20λεπτά.

Η «κατάρα» του δεύτερου σετ δεν έπληξε σ’ αυτό το ματς τον ΣΠΑΚ. Μετά το 6-6 στο ξεκίνημα το σκορ έγινε 11-6 και 21-5. Οι τέσσερις τελευταίοι πόντοι ήταν όλοι για ττους γηπεδούχους που ολοκλήρωσαν το σετ με 25-15 στον ίδιο ακριβώς χρόνο με το πρώτο.

Το τρίτο και τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού διήρκησε 18 λεπτά και το 9-7 ήταν και πάλι το πιο κοντινό σκορ ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η διαφορά εκτινάχθηκε στο 20-11 και το ματς ολοκληρώθηκε με τον ΣΠΑΚ να φθάνει στο 25-14 και να «καθαρίζει» με εντυπωσιακό τρόπο την υπόθεση νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Επόμενος αντίπαλος για την, δικαιολογημένα, φιλόδοξη ομάδα των Στ. Νεδιλάκη και Φ. Αλεξίου, είναι ο Α.Γ.Σ. Ιωάννινα.



ΣΠΑΚ(Σκάνικα): Χήρας, Θάνος, Κολτσιάκης, Βλαχόπουλος, Καραγκιόζης, Παπαγεωργίου, Ντάκουρης, Βασιλάκος, Μαλλιώρας, Αλεξίου Σ. Αλεξίου Φ. Νεδιλάκης
ΜΙΛΩΝ (Ντόζης-Γεωργούντζος): Κέχρας, Σαμπανάι,, Αναστασόπουλος, Σπυριούνης, Τουρνάκης, Περγαμλής Ευσ., Αθανασόπουλος, Παπασταματάτος Γ., Παπασταματάτος Ν., Περγαμλής Γ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ