1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-12-2013 13:54

Η επιστροφή του Γιάννη Κυλίτση στην Ορεστιάδα

Η αναμέτρηση της Ορεστιάδας με την Ελπίδα Αμπελοκήπων για τον Γ΄όμιλο της Α2 ανδρών έφερε και πάλι στην πόλη του Β. Έβρου μια παλιά δόξα του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας. Ο λόγος για τον προπονητή της Ελπίδας Γιάννη Κυλίτση που στα τέλη της δεκαετίας του ΄80 ήταν παίκτης και αργότερα προπονητής του ΑΟΟ και μίλησε για τις αναμνήσεις του και τα ωραία χρόνια στην Ορεστιάδα:
«Όταν ήμουν στην Ορεστιάδα ζήσαμε υπέροχα αλλά και δύσκολα χρόνια. Η ομάδα της Ορεστιάδας τότε δεν ήταν τόσο δυνατή. Ο κόσμος και οι διοικήσεις μας έδωσαν πολλά. Αφήσαμε και παρακαταθήκη για το μέλλον. Όταν έφυγα από εδώ είπα να μη με θυμούνται ως παίκτη γιατί σημαίνει πως σαν προπονητής δεν έβγαλα καλύτερους παίκτες αλλά και ως προπονητή γιατί σημαίνει πως δεν θα ερχόταν καλύτερος προπονητής και αυτό θα ήταν εις βάρος των παιδιών. Στόχος μου και η αγάπη μου ήταν να έρθω και να δω την Ορεστιάδα μόνο στα σαλόνια της Α1 και να μην την έχω πάλι αντίπαλο στην Β΄Εθνική. Δυστυχώς έγιναν και αυτά. Ο καημός μου είναι να ανέβει η ομάδα πάλι ψηλά κι αν μου ζητούσαν πάλι να παίξω θα το έκανα... Αγαπώ την πόλη, τους παίκτες, τους παράγοντες. Αυτό που εισπράττω σήμερα 23 χρόνια μετά την αποχώρηση μου είναι εκπληκτικό για μένα και είναι μια μεγάλη περιουσία», είπε ο Γιάννης Κυλίτσης στην web camera του Ράδιο Έβρος.
 
Δείτε τις δηλώσεις του για αυτές τις αναμνήσεις, αλλά και τον αγώνα της Ελπίδας με τον ΑΟΟ, καθώς και όσα είπε στην κάμερα του Ράδιο Έβρος ο Νίκος Αντωνιάδης...

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ