1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-12-2013 23:10

O ΣΠΑΚ έμεινε... ψηλά με διπλό στην Παλλήνη

Μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις έκανε το Σάββατο ο ΣΠΑΚ, επικρατώντας εκτός έδρας της Παλλήνης με 3-1 σετ. Η ομάδα των Αλεξίου-Νεδιλάκη, έπαιξε κατά διαστήματα εξαιρετικό βόλεϊ, βγάζοντας στον αγωνιστικό χώρο τα όσα δουλεύει στην προπόνηση και δείχνοντας μέρος των, αδιαμφισβήτητων, μεγάλων δυνατοτήτων της.


Ο ΣΠΑΚ ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και κυριάρχησε στο πρώτο σετ με 17-25. Από πολύ νωρίς ξεκαθάρισε τα πράγματα προηγούμενος με εννέα πόντους διαφορά (9-13), την οποία ανέβασε και στους δέκα (9-19).

Το δεύτερο σετ χάθηκε. Κάτι που συμβαίνει αρκετά συχνά φέτος και πρέπει να διορθωθεί. Δεν θα μπορούσε πάντως κάποιος να πει πως δεν έπαιξε καλά. Μάλλον η ατυχία σε συνδυασμό με μια υπερβολική σιγουριά, σε ορισμένα σημεία, έφεραν την απώλεια, σε σετ που κρίθηκε στους 52 πόντους(25-27). Ήταν το πιο αμφίρροπο, με τις ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ, τον ΣΠΑΚ να φθάνει πρώτος σε σετ μπολ, αλλά να ηττάται με το προαναφερθέν σκορ.

Η αντίσταση της Παλλήνης συνεχίστηκε και στο τρίτο σετ αλλά κράτησε μέχρι τον 26ο πόντο(13-13). Από κει και πέρα μια πολύ σοβαρή και ιδιαίτερα αποτελεσματική φιλοξενούμενη ομάδα, έδειξε ποιος είναι το αφεντικό και έφθασε σε ένα ξεκάθαρο 17-25.

Το τελευταίο σετ δεν αντέχει σε κάποια ιδιαίτερη κριτική. Το 13-25 που ήρθε εύκολα για την ομάδα της Καρδίτσας, αντικατοπτρίζει πλήρως την διαφορά δυναμικότητας και ποιότητας των δύο ομάδων

Με την νίκη αυτή ο ΣΠΑΚ διατηρήθηκε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και περιμένει με ανεβασμένη ψυχολογία, μεσοβδόμαδα, την Ολυμπιάδα Πατρών, στα πλαίσια της 1ης Αγωνιστικής που είχε αναβληθεί.

Διαιτητές: Μάλφας, Ονόπας

Τα σετ: 1-3 (17-25, 27-25, 17-25, 13-25)

ΠΑΛΛΗΝΗ (Καραμαρούδης): Μανιάτης, Ψάρρης, Ανάγνου, Λυκούρεσης, Μοσχοβάκης, Κουλοχέρης, Τσαδήμας (λ), Τσίκατος, Αντωνάκης, Μάρκου, Χομαγιούν, Χρούσης.

ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Αλεξίου – Νεδιλάκης): Αλεξίου Φ., Θάνος, Χήρας, Κολτσιάκης, Καραγκιόζης, Βλαχόπουλος, Ντάκουρης, Παπαγεωργίου, Αλεξίου Σ., Αντωνίου, Νεδιλάκης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ