Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
25-11-2013 13:47

Εύκολα και χωρίς Κίτσιο η ΓΕΑ

Εύκολη ήταν η επικράτηση της ΓΕΑ για την 6η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Α2 Ανδρών, καθώς νίκησε με 3-0 τον ΑΟ Σερρών.

Στο πρώτο σετ το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν μαχητικότητα μέσα στο γήπεδο, καταφέρνοντας να κάνουν το 8-2, 9-9. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ με τη ΓΕΑ να φτάνει τελικά στην κατάκτηση με 25-22, κυρίως λόγω της ψυχραιμίας που έδειξε στα κρίσιμα σημεία. Η συνέχεια ήταν δύσκολη για τις Σέρρες, αφού δεν κατάφεραν να ανταγωνιστούν το σύλλογο της Αλεξανδρούπολης, λόγω και του ότι διέθεταν εκτός από τον λίμπερο μόλις έναν παίκτη στον πάγκο τους, για να περάσει ως αλλαγή.

Το δεύτερο σετ δεν επιφύλαξε πολλές συγκινήσεις, με τους γηπεδούχους να παίρνουν από νωρίς διαφορά 12-5 και 20-8 απέναντι στους αντιπάλους τους. Το 25-11 αποδεικνύει την κυριαρχία της ΓΕΑ σε μπλοκ, άμυνα και επίθεση. Ανάλογα και στο τρίτο σετ, άρχισε με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 9-5 και 16-10 και το τελικό 25-16 να δίνει τη νίκη στη ΓΕΑ, η οποία συνεχίζει να εντυπωσιάζει, μετά από μερικά αρνητικά αποτελέσματα στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος.

Αξίζει να επισημανθεί πως η επικράτηση απέναντι στις Σέρρες επιτεύχθηκε χωρίς τον Χρήστο Κίτσιο, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο και έτσι δε μπόρεσε να δώσει το παρόν στη σημερινή αναμέτρηση.

Διαιτητές: Παπαδόπουλος Ι.-Παπαχρήστου

Τα σετ: 25-22, 25-11, 25-16

ΓΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Αρχοντούδης, Χριστόφας, Τασάκος, Αμαριανάκης, Κώτας, Χαντζής/ Δημητρούδης (λ) , Κωνσταντινίδης, Δαλδαβερένης, Αλεξάκης, Λαχτάρας
ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ: Κόκκινος, Βελιχάι, Κομητούδης, Ζλάτκος, Λαζαρίδης, Παναγιώτου/ Μαυρομάτης Γ. (λ), Μαυρομάτης Ν.

Thrakisports.gr