1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-11-2013 16:43

Ο Πανερυθραϊκός γύρισε και πάλι στις επιτυχίες, 3-0 τον Ιωνικό

Ο Πανερυθραϊκός νίκησε τον Ιωνικό Ν.Φ. και επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα του Α΄ομίλου Α2 ανδρών. Η ομάδα του Μιχάλη Χατζηπέρρου νίκησε εύκολα 3-0 και σημείωσε την 4η νίκη του στο πρωτάθλημα.
Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας αγωνίστηκε για πρώτη φορά εφέτος στην έδρα της, λόγω των γνωστών προβλημάτων αδειοδότησης του κλειστού "Σ.Καλατζής", τα οποία ευτυχώς λύθηκαν
 
Η διαφορά δυναμικότητας των 2 ομάδων ήταν εμφανής, ο αγώνας κύλησε ομαλά και ήρεμα, μοναδική στιγμή που ο Ιωνικός πέρασε μπροστά ήταν στην αρχή του 3ου σετ όταν προηγήθηκε 4-0, εκμεταλλευόμενος το χαλάρωμα του Πανερυθραϊκου αφού το 2ο σετ το είχε κερδίσει με 25-12. Στο σημείο αυτό η ομάδα της Ερυθραίας σοβαρεύτηκε κάνοντας ένα 9-0 υπέρ της και το σκορ γύρισε 9-4. 
 
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα το ντεμπούτο με την Ανδρική ομάδα του πασαδόρου των Παίδων Βασίλη Σεβδαλή στο 2ο σετ (16-10) , ο οποίος αντεπεξήλθε πολύ καλά στο ρόλο του και κάλυψε με το καλύτερο τρόπο την απουσία του Γιώργου Κατσιαουνη, ο οποίος βρίσκετε στο στάδιο της αποθεραπείας και αναμένεται να επιστρέψει στους αγώνες μετά τη διακοπή των εορτών.
 
Διαιτητές: Μάλφας, Τσιμπινός
 
Tα σετ: 3-0 (25-20, 25-12, 25-22)
 
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ (Χατζηπέρρος): Παπασιδερης Γ, Πασιδερης Δ, Αδαμοπουλος Π, Λεπουρας Θ, Μπιλληρης Φ, Κωστοπουλος Β, Πολυμεροπουλος Ν (λ), Κίγκας Κ, Σεβδαλής Β, Αθανασιαδης Α (λ).
 
ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ. (Ηλιόπουλος): Μακρόπουλος Γ, Καλογερόπουλος Κ, Πατσιαλής Δ, Οικονόμου Α Νικητάκης Ν, Ανεστόπουλος Ι / Ζαγγανάς (λ), Φιλιππαίος Ε, Γκιόκας Λ, Βαρδής Ι, Κονταρής Ι,

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ