1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-11-2013 14:42

Το Κολλέγιο πέρασε με νίκη από την Ηγουμενίτσα

Το Κολλέγιο Αθηνών νίκησε με 3-1 τον μαχητικό Ερμή στην Ηγουμενίτσα για την 6η αγωνιστική του Β΄ομίλου του πρωταθλήματος Α2 ανδρών και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου. Η ομάδα του Άκη Χατζηαντνωίου ήταν καλύτερη και παρότι πιέστηκε από τους γηπεδούχους κράτησε το τρίποντο σε ένα γήπεδο που ήταν σχεδόν κατάμεστο από φίλους του Ερμή.

Η ομάδα του Ερμή έκανε ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα αιφνιδιάζοντας τον αντίπαλο που δεν άργησε όμως να βρει ρυθμό και ένα σετ που φαινόταν αρχικά χαμένο κατάφερε να το φέρει στον πόντο και τελικώς να το κερδίσει με 24-26.

Στην συνέχεια, το Κολλέγιο Αθηνών έχοντας πλέον και την ψυχολογία υπέρ του, πήρε γρήγορα το προβάδισμα φτάνοντας το σκορ 2-9, ο Ερμής αντιστάθηκε στα μέσα του σετ αλλά δεν μπόρεσε να μειώσει ριζικά την διαφορά και κατέληξε να χάσει με 19-25.

Με σύμμαχο το δυνατό του σερβίς και με ένα υποδειγματικό μπλοκ, ο Ερμής πήρε το 3ο σετ με 25-22 και έδωσε ελπίδες στον κόσμο του για την ολική ανατροπή.

Αυτό όμως δεν συνέβη ποτέ, καθώς τα αβίαστα λάθη, και η κακή υποδοχή στέρησαν από τον Ερμή την ισοφάριση. Το Κολλέγιο Αθηνών δεν απογοήτευσε, επικράτησε με 25-21 στο 4ο σετ και πήρε άλλη μία νίκη που το κρατά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, ο κόσμος της Ηγουμενίτσας γέμισε το "Αλεξάνδρα Τσιάβου" και απέδειξε ότι βρίσκεται δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας για την παραμονή στην Α2.

Επόμενος αγώνας για τον Ερμή, με την ομάδα του Ζωγράφου στην Αθήνα το Σάββατο 30/11.

Διαιτητές: Σπυρόπουλος, Λεβέντης

Τα σετ: 1-3 (24-26, 19-25, 25-22, 21-25)

ΕΡΜΗΣ (Λάμπρου): Μπέλλος, Ντελλής, Ογκουνλέγιε, Χρηστάρας, Μπούτρης, Μανέτας / Σαντζαρίδης (λ), Βαμβέσος, Ντάκουρης, Νίκου Ν.


ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (Χατζηαντωνίου): Μάντζιος, Κοτσιλιάνος, Μεσάλας, Ζουπάνι, Αριστόπουλος, Τρανός / Μπούρας (λ), Αρμόνης, Μιχαλόπουλος, Ρεστένης, Τατούλης.

Πηγή: ermisvolley.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ