1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-11-2013 04:35

Ο Μακεδονικός 3-2 τη Λήμνο με «μπουρλοτιέρηδες» τους Ισκά, Κάλλη

Ο Μακεδονικός νίκησε τη Λήμνο SC με 3-2 στο ντέρμπι επιβίωσης στον Γ΄ όμιλο του πρωταθλήματος Α2 ανδρών που μάλιστα είχε περιπετειώδη εξέλιξη και αρνητικούς πρωταγωνιστές τους νεαρούς διαιτητές Ισκά και Κ.Κάλλη που προκάλεσαν για άλλη μία φορά με τα σφυρίγματα τους.

Ντεμπούτο στο πάγκο του Μακεδονικού έκανε ο Χασιώτης στη θέση του Φρέντυ Μπρουκς που κλήθηκε στη γυναικεία ομάδα του Άρη ώστε να καλύψει το κενό του αείμνηστου Γιώργου Περσιανλή.

Η Λήμνος με πρωταγωνιστές τον Κώστα και Απόστολο Ναλπάντη προηγήθηκε 2-1 σετ ενώ μεγάλη μάχη έγινε στο 4ο σετ.

Στο 4ο σετ και στο 21-21 βρέθηκε στη γραμμή του σερβίς ο Βανδώρος της Λήμνου. Ο Κάλλης (β΄διαιτητής) του χρέωσε ότι πάτησε γραμμή στην προσπάθεια του για φλοτ σέρβις κι έδωσε τη μπάλα στο Μακεδονικό. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν και ο Ισκάς χρέωσε με κόκκινη κάρτα τον Κώστα Ναλπάντη που κούνησε τη σκάλα του πρώτου διαιτητή και το σκορ με συνοπτικές διαδικασίες έγινε 23-21. Στην επόμενη φάση δόθηκε μπλοκ άουτ στον Μακεδονικό ενώ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για φιλέ των γηπεδούχων και ακολούθησε η αποβολή του Κώστα Ναλπάντη από τον αγώνα και τελείωσε το σετ.

Στο τάι μπρέικ η ομάδα της Λήμνου χωρίς τον Κώστα Ναλπάντη ηττήθηκε από τον καλύτερο Μακεδονικό όμως υβριστικά συνθήματα από την εξέδρα σε βάρος των δίδυμων αδελφών Ναλπάντη προκάλεσαν την αντίδραση τους χωρίς οι ρέφερι να κάνουν καν συστάσεις ή να «προστατεύσουν» τους δύο βετεράνους αθλητές.

Το φύλλο αγώνα συντάχθηκε με δύο ώρες καθυστέρηση και δεν υπογράφθηκε από τη Λήμνο η οποία αναμένεται να εκδόσει διαμαρτυρία για τους δύο διαιτητές.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που οι συγκεκριμένοι διαιτητές γίνονται αρνητικοί πρωταγωνιστές.. Τα ίδια έγιναν πρόσφατα και στον αγώνα του Ηρακλή με τον Μέγα Αλέξανδρο αλλά και τη σεζόν 2012-13 στον αγώνα ΜΕΝΤ – Γαλαξίας.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας θα πρέπει κάποτε να επιληφθεί ακόμα και των βίντεο των συγκεκριμένων αγώνων διότι τέτοιες διαιτησίες το μόνο που κάνουν είναι να προσβάλουν το διαιτητικό Σώμα και μάλιστα σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο που οι διαιτητές διεκδικούν από τα σωματεία αμοιβές και οδοιπορικά.

Διαιτητές: Ισκάς, Κάλλης Κ.

Τα σετ: 3-2 (24-26, 25-20, 22-25, 25-21, 15-09)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Χασιώτης): Οσσάς, Τσιγγελίδης, Καψιμάλης, Γκουβελόπουλος, Παυλίδης, Αλμαλής, Καλεντέρογλου (λ), Κτιστάκης, Παπαζαχαρίας, Πρέντσας.

ΛΗΜΝΟΣ SPORTS CLUB (Καντζικάς): Μούρτζιος, Βανδώρος Α., Μαμαλίγκας, Αλεξάκης, Ναλμπάντης Κ., Ναλμπάντης Α., Φωτιάδης (λ), Παρασχάκης, Ντουρντούρας

3 σχόλια

  • Comment Link foto Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013 18:10 posted by foto

    Ντροπη ειναι και αυτα που εκαναν οι παιχτες του Limnos sc TK. Και οι διοικουντες του που καταδικαζουν παιχτες σε απραξεια.

  • Comment Link bai bai Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013 13:23 posted by bai bai

    Τοσο ξερει το παλικαρι τοσο παιζει,με το ζορι δεν γινεται κανενας καλος διαιτητης κυριοι της Κεδ!Και στο φιναλε κακο του κανετε και του παιδιου,και του πατερα του και γενικοτερα στο κακομοιρο βολλευ που πρεπει να τους ανεχεται.

  • Comment Link ref Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013 12:28 posted by ref

    Πουναι ο μπαμπα Καλης να δει τα καμοματα του γιου του?Εχει καβαλησει το καλαμι με την ανοχη του μπαμπα του κ δε ντρεποντε σολη την κεδ κ στην αθηνα που κανουν τα στραβα ματια κ τον εχουν εκτοξευσει στις λιστες!!!!!!Να περιμενουμε το απομενο φιασκο??????Ντροπηηηηηηηηηη ρεεεεεε!!!!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ