1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-11-2013 18:23

Τρίτωσαν τις νίκες τα Χανιά

Την τρίτη του νίκη σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος στον Α΄όμιλο της Α2 ανδρών σημείωσαν τα Χανιά. Η ομάδα του Παναγιώτη Τσιακμάκη νίκησαν με 3-0 τον Ιωνικό Ν.Φ. και μαζί με το Κολλέγιο και τον Οδυσσέα Αμαρουσίου είναι στην κορυφή της βαθμολογίας αποδεικνύοντας πως θα είναι μέσα στις πρωταγωνίστριες ομάδες για την άνοδο.
Στα δυο πρώτα σετ η ομάδα των Χανίων βρήκε σθεναρή αντίσταση από τον μαχητικό Ιωνικό και πήρε το προβάδισμα μετά τον 18ο πόντο, ενώ στο 3ο επικράτησε εύκολα.

Άξιο αναφοράς είναι η προσέλευση του κόσμου που σχεδόν γέμισε το ΕΑΚ Χανίων, καθώς και η πρώτες συμμετοχές των Μιχελάκη και Σταφυλαράκη που ανήκουν ηλικιακά στην παιδική ομάδα.

Τα σετ: 3-0 (25-21, 25-20, 25-15)

ΣΦΠ ΧΑΝΙΩΝ (Τσιακμάκης): Ωρολογάς, Γκιρτζίκης, Πλίκας, Κόκκινος, Καλογεράκης, Φίνος, Τεφτσής (λ), Μιχελάκης, Μποτζολάκης, Σταφυλαράκης, Μπουρμπάκης, Χαραλαμπίδης (λ)

ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ. (-): Οικονόμου, Νικητάκης, Βαρδής, Πατσιαλής, Μακρόπουλος, Ανεστόπουλος, Ζαγκανάς (λ), Γκιόκας, Καλογερόπουλος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ