1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-11-2013 17:57

Σπύρος Γκολίτσης: «Ένα ακόμα βήμα για το μεγάλο στόχο μας» (video)

Ο προπονητής της ΜΕΝΤ Σπύρος Γκολίτσης΄εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη νίκη επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων για την Α2 Ανδρών, ενώ ο προπονητής της Ελπίδας Αμπελοκήπων Γιάννης Κυλίτσης παραδέχτηκε την ανωτερότητα της ΜΕΝΤ:
Ο προπονητής της ΜΕΝΤ Σπύρος Γκολίτσης δήλωσε:
 
«Η Ελπίδα είναι σκληροτράχηλη όμάδα με δυνατή έδρα, καταφέραμε και φύγαμε αλώβητοι. Νικήσαμε με 3-0, συνεχίζουμε με κάθε παιχνίδι γιατί το καθένα θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Κάθε αγωνιστική θα προσπαθούμε για το τρίποντο για να πετύχουμε τον στόχο μας. Θεωρώ πως πάνω από το φιλέ υπερτερήσαμε με καλή επίθεση και μπλοκ. Σε κάποια σημεία του παιχνιδιού μας πίεσε η Ελπίδα, διεκδίκησε το τρίτο σετ και πιστεύω ότι αν η ομάδα μου κρατάει την υποδοχή θα είμαστε αρκετά δυνατοί».

Ο προπονητής της Ελπίδας Αμπελοκήπων Γιάννης Κυλίτσης είπε:

«Το νεαρό της ηλικίας των παιχτών, δεν είχαμε αλλαγή καμία, λόγω του τραυματισμού του Βουλγαρίδη που είναι βασικός ακραίος μας. Ο Νικολακάκης είναι στους παίδες που μπήκε σήμερα να παίξει, όπως και ο Μάρτσης. Οι απουσίες που έχουμε που είναι πολύ βασικές για μας την φετινή περίοδο, είναι μια αιτία για την ήττα σήμερα και η άλλη είναι ότι κρίθηκε στις λεπτομέρειες το πρώτο σετ, στο δεύτερο κολήσαμε στην υποδοχή μας. Πιστεύω όμως ότι χάσαμε από μια καλύτερη ομάδα, πλήρεις, είναι οργανωμένη και πηγαίνει για την άνοδο. Εμείς είμαστε λίγο πιο αδύναμοι φέτος αλλά είμαι ικανοποιημένος γιατί τα παιδιά αγωνιστήκανε, δεν είναι εύκολο πράγμα για αυτήν την κατηγορία».

Media



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ