1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-11-2013 14:40

«Βροχή» άσσων από τη ΜΕΝΤ στους Αμπελόκηπους (video)

Την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες στον Γ'όμιλο της Α2 ανδρών σημείωσε η ΜΕΝΤ (στην πρεμιέρα είχε ρεπό). Η ομάδα του Σπύρου Γκολίτση πέρασε νικηφόρα από τους Αμπελόκηπους, επικρατώντας της Ελπίδας με 3-0.

Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο φάνηκε η διαφορά εμπειρίας, καθώς σε κρίσιμα σημεία οι φιλοξενούμενοι είχαν τον τρόπο και πέτυχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στην αντίπερα όχθη, η Ελπίδα το πάλεψε, με δύο σημαντικές απουσίες οι οποίες αντικαταστάθηκαν από τους νεαρούς, Μάρτση και Νικολακάκη. Σημαντική και η απουσία του Αντιφάκου, αλλά στην ομάδα της Τούμπας υπάρχουν λύσεις σε όλες τις θέσεις.

Το πρώτο και το τρίτο σετ ήταν αμφίρροπα, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ. Πολύ πάθος από τη γηπεδούχο Ελπίδα, που προδόθηκε από τις αδυναμίες στην υποδοχή, την ώρα που η ΜΕΝΤ κατάφερε να διαχειριστεί με ψυχραιμία τις κρίσιμες στιγμές του αγώνα, βγάζοντας άμυνες και τελειώνοντας φάσεις.

Μεγάλο σερί για τους μπλε στο δεύτερο σετ, όταν προηγήθηκαν 11-19 από 10-10. Σε αυτό το σημείο η ομάδα του Γιάννη Κυλίτση, έπαθε μπλακ άουτ, δεν κατάφερε να σταθεί στην υποδοχή και με άσχημη ψυχολογία, δέχθηκε άσσους. Παρόλα αυτά δεν παράτησε το παιχνίδι αφού στο τρίτο σετ, προηγήθηκε στους τελευταίους πόντους, αλλά τελικά δεν κατάφερε να μειώσει το σκορ και να προσπαθήσει για την ανατροπή.

Τα σετ: 0-3 (21-25, 14-25, 23-25)

ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Κυλίτσης): Πρώιος, Νικολακάκης, Μάρτσης, Βασιλειάδης, Κοντογιάννης, Καρασαρλίδης, Αλμαλής (λ)/ Μπατσαράς

ΜΕΝΤ (Γκολίτσης): Μποζίδης, Βέλο, Σακόγλου, Παπαιακώβου, Κωσταρέλλης, Χατζηλιάδης, Κνάπεκ (λ)/ Δημητριάδης, Παραδεισιανός, Χρυσάφης

Media





Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ