1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-11-2013 14:32

«Η εμπειρία της Ορεστιάδας νίκησε τον Ηρακλή» (video)

Ο προπονητής της Ορεστιάδας Νίκος Αντωνιάδης, Ο αρχηγός και κεντρικός της Ορεστιάδας Στέλιος Κεμανετζής και ο προπονητής του Ηρακλή Χρήστος Πάτρας δήλωσαν μετά τη νίκη της Ορεστιάδας με 3-1 επί του «γηραιού» στο ντέρμπι του Γ΄ ομίλου στην Α2 ανδρών.


Ο προπονητής της Ορεστιάδας Νίκος Αντωνιάδης τόνισε:

«Μπήκαμε μουδιασμένα σήμερα. Μας επηρέασε η ήττα από τη ΜΕΝΤ και το όνομα του σημερινού αντιπάλου. Ο Ηρακλής στήθηκε πολύ καλά. Μας πίεσαν στο σερβίς σε όλα τα σετ εκτός από το 4ο σετ. Σιγά σιγά βρίσκαμε το ρυθμό μας και ανεβήκαμε. Έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα στις Σέρρες στην εμβόλιμη αγωνιστική και πρέπει να νικήσουμε. Ο Ηρακλής έχει πολύ καλή ομάδα και παραλίγο να μας κάνουν τη ζημιά. Τα φαβορί για την άνοδο είμαστε εμείς, η ΜΕΝΤ, ο Ηρακλής, ο Αίας και η Ελπίδα. Αυτό που θέλω είναι να είμαστε υγιείς. Η διαιτησία σήμερα ήταν πολύ καλή».

Ο αρχηγός και κεντρικός της Ορεστιάδας Στέλιος Κεμανετζής δήλωσε:

«Δύο μεγάλα ονόματα του βόλεϊ έπαιζαν στην Α2. Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι. Προσπαθούμε για το καλύτερο. Έχουμε κάνει μία ήττα από τη ΜΕΝΤ. Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε μία νίκη. Δουλέψαμε σκληρά μία εβδομάδα. Αξίζουν συγχαρητήρια στον πασαδόρο μας που αγωνίστηκε τραυματίας.

Ο προπονητής του Ηρακλή Χρήστος Πάτρας είπε:

«Όταν παίζει ο Ηρακλής και η Ορεστιάδα στην Α2 σημαίνει πως πολλά έχουν αλλάξει στο ελληνικό βόλεϊ. Είμαστε νέα και άπειρη ομάδα. Βολεϊμπολιστικά παίζαμε πιο καλά και παρότι είχαμε προβάδισμα σε όλα τα σετ δε μπορούσαμε να τελειώσουμε διότι οι παίκτες της Ορεστιάδας έχουν τεράστια εμπειρία και δε μας το επέτρεψαν. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των νέων παιδιών που αποτελούν το μέλλον του Ηρακλή».

Πηγή video Radio Evros 97,1

Media

1 σχόλιο

  • Comment Link Blue boy Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013 13:04 posted by Blue boy

    Συγχαρητηρια στην Ορεστιαδα ομως δε νικησε τον Ηρακλη. Νικησε κατι που φορα τις φανελες του Ηρακλη. Προφανως και οι ευθυνες δεν ειναι των αθλητων και του προπονητη. Οι ευθυνες ανηκουν αποκλειστικα στο συνοθυλευμα των οπαδοπαραγοντων που εχουν το θρασος να ειναι ακομα εκει. Οσοι τους ανεχεστε να τους χαιρεστε. Αληθεια ποιοι οι στοχοι της ομαδας; Υπαρχουν; Αν εχουν ......... Ας βγουν να μας τους πουν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ