1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-11-2013 17:57

Στο σκαμνί Ηρακλής και... Πλήθης

Σε απολογία κλήθηκαν ο Ηρακλής για την συμπεριφορά των οπαδών του, αλλά και η Δραπετσώνα για τις αντιδράσεις του προπονητή Γιάννη Πλήθη στο παιχνίδι της Α2 ανδρών απέναντι στα Χανιά.
«Η αθλητικός δικαστής καλεί σε απολογία την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 16:30

* το σωματείο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 27/10/13 ΓΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών. Επίσης για τον ίδιο αγώνα καλεί το σωματείο ΓΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και τον έφορο του κ. Τακουρίδη Χαράλαμπο για ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους διαιτητές του αγώνα.

* το σωματείο ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ και τον προπονητή του ΠΛΗΘΗ ΙΩΑΝΝΗ για την συμπεριφορά του απέναντι στους διαιτητές του αγώνα της 26/10/2013 ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ – ΣΦΠ ΧΑΝΙΩΝ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών».

3 σχόλια

  • Comment Link megales adikies Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2013 18:47 posted by megales adikies

    Δειτε τωρα κυριε Libere για να σας λυθει η απορια.Αυτος ειν ο λογος που αφησε ο Δημιος διαιτητης στη Συρο τους αδερφουσ μπουμπουκια να κανουν ολα τα αισχοι στη Συρο κ δεν τολμουσε να τιμωρησει κανενα!!!!!!!Ειχε εντολες απτα αλλα φυντανια των αθηνων κ το μπουμπουκι τον προεδρο τους ολων να μαζευτει γιατι πριν μια βδομαδα τυλιξε σε κολα χαρτι αλλον προπονητη.Ουτε αγωνα τησ Α2 δεν μπορει να παιξει χωρισ να τυλιξει καποιον ο σοθβλατζης.Οσοι ξεραμε τι ειχε γινει ξεραμε τι αναιμακτα θα κυλισει στου Φοινικα........

  • Comment Link ΤΕΩΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2013 18:26 posted by ΤΕΩΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

    Δυστυχως ο Ηρακλης δε θα απαλλαγει ποτε απο τετοιου ειδους θεματα. Πολλοι οπαδοι και οπαδοπαραγοντες αποτελουν καταρα για το συλλογο. Ακομα και στην Α2 οι βλαχομαγκιες ειναι σε πρωτο πλανο. Τωρα βλαχομαγκιζουν απεναντι στο Μεγα Αλεξανδρο. Μπραβο ρε παλληκαρακια. Αφου φορτωσατε τοσα χρονια την ομαδα με τιμωριες στην Α1 τωρα ηρθε η ωρα να σας μαθει και η Α2 και ετσι οπως παει θα σας μαθουν αργοτερα και στα τοπικα. Ομως απο τη στιγμη που στο συλλογο δεν υπαρχουν σοβαροι ανθρωποι να βαλουν μια ταξη, απο τηστιγμη που αυτοι που παριστανουν τη διοικηση γλυφουν τους οργανωμενους και σαν ουρα τους κανουν οτι θελουν αυτοι, τοτε δεν υπαρχει σωτηρια. Με παραγοντες σαν τα παλληκαρακια της Πανελληνιας Λεσχης, με ηγετισκους σαν τον κο Τσιργογιαννη που αντικειμενικα εχει περιορισμενες δυνατοτητες στο να κουμανταρουν εναν τοσο μεγαλο συλλογο και μηδενικες οικονομικες δυνατοτητες, το μελλον μονο μαυτο φανταζει. Αναρωτιεται κανεις γιατι ολοι οι οικονομικα επιφανεις που ακομα και περυσι τσονταραν να βγει η χρονια φετος δε βαζουν μια; Γιατι πολυ απλα ξερουν οτι το βαρελι δεν εχει πατο και οτι στο τελος θα τα ακουσουν κιολας. Μπαχαλο. Οταν θεωρειται προσον για να γινεις εφορος το ποσες εκδρομες εχεις παει ως οπαδος και ποσα ντου και βλαχομαγκιες εκανες τοτε ο συλλογος δειχνει οτι οχι μονο πεθαινει αλλα οτι μετραει ημερες. Μονη λυση η επανεκινηση που ενω μπορει να γινει με το νεο συλλογο που εχει δημιουργηθει απο ηρακληδεις, καθυστερει απελπιστικα. Οι ανθρωποι που τον εφτιαξαν εχουν τεραστιες ευθυνες που δε μας απαλλασουν απο την παρεα που μερα με τη μερα σπρωχνει ειτε λογω αγνοιας ειτε λογω περιορισμενων δυνατοτητων τον Ηρακλη ολο και πιο χαμηλα. Ο Ηρακλης πρεπει να σωθει απο παραγοντες που το παιζουν ηρωες και οπαδους που μετρουν την αγαπη με τη συμμετοχη σε εκδρομες. Ενας νεος , καθαρος και αξιος σεβασμου συλλογος δεν εχει αναγκη απο γραφηκοτητες. Εχει σναγκη απο οικονομικα δυνατους και διοικητικα αξιους και ικανους. Αν ψαχνετε τετοιους σημερα θα ψαχνετε για πολυ. Τετοιοι ανθρωποι υπαρχουν ομως μενουν μακρια εξαιτιας της υφισταμενης καταστασης. Στο κατω κστω κανεις δε βσλει λεφτα και χρονο για να κανουν κουμαντο αλλοι. Κανεις δε θα το παιζει τζαμπα μαγκας με τις πλατες αλλων.

  • Comment Link tik Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2013 17:12 posted by tik

    Τι ειχες Γιαννη μου...τι ειχα παντα!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ