1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-11-2013 19:03

Η ΓΕΑ νίκησε τη Λήμνο υπό το βλέμμα της Έλενας Σαμαρά

Η ΓΕΑ επικράτησε της Λήμνου με 3-0 σετ για την 3η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Α2 Ανδρών. Ο αγώνας είχε ιδιαίτερο χαρακτήρα καθώς την ομάδα της Λήμνου ίδρυσε ο αείμνηστος Εβρίτης Νίκος Σαμαράς. Αξίζει μάλιστα να επισημανθεί πως στο πάγκο της νησιώτικης ομάδας βρίσκονταν και η Έλενα Δούκα, χήρα του Νίκου Σαμαρά.
 
Το πρώτο σετ ξεκίνησε με τη Λήμνο να μπαίνει δυνατά στον αγώνα, μιας και προηγήθηκε με 9-10 και 15-16. Στη συνέχεια η ΓΕΑ ισοφάρισε 22-22 και τελικά το σετ κατέληξε στους γηπεδούχους με 25-23, λόγω του ότι έδειξαν μεγαλύτερη ψυχραιμία στα κρίσιμα σημεία.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης επέβαλλε το ρυθμό της στο δευτέρο σετ και έφτασε σε άνετη επικράτηση επί της Λήμνου με 25-15. Το τρίτο και τελευταίο σετ ήταν μοιρασμένο με την ΓΕΑ τελικά να το κατακτά χάρη στο καλό μπλοκ της με 25-23.

Και οι δύο ομάδες έδειξαν πάθος και τα έδωσαν όλα για τη νίκη, αλλά στο τέλος η έμπειρη ΓΕΑ κατάφερε να κερδίσει τη νεοφώτιση Λήμνο.

Τα σετ: 3-0 (25-23, 25-15, 25-22)

ΓΕΑ: Αλεξάκης, Κίτσιος, Αρχοντούδης, Αμαριανάκης, Δαλδαβερένης, Χριστόφας/ Δημητρούδης (λ),  Τασάκος, Χατζής, Κώττας.
ΛΗΜΝΟΣ: Ναλμπάντης Α., Ναλμπάντης Κ., Μαμαλίγκας, Βανδώρος, Αλεξάκης, Μούρτζιος/ Φωτιάδης (λ),  Ντουρντούρας, Δεληγιάννης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ