Εκτυπώστε τη σελίδα
03-11-2013 01:40

Δεύτερη νίκη για Καρδίτσα, θετικές εντυπώσεις για Ερμή Ηγουμενίτσας

Ο ΣΠΑ Καρδίτσας πέρασε νικηφόρα από την Ηγουμενίτσα νικώντας με 3-1 σετ αλλά και ο τοπικός Ερμής έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο πρώτο του παιχνίδι μπροστά στον κόσμο του. Αφησε θετικές εντυπώσεις απέναντι σε μια καλύτερη και πιο έμπειρη ομάδα.
Μετά από ένα άσχημο πρώτο σετ, με πολλά λάθη και πρόβλημα στην υποδοχή , ο Ερμής έδειξε πως μπορεί να χτυπήσει το παιχνίδι, κερδίζοντας το δεύτερο σετ με (25-19 ) . Με σύμμαχο τον κόσμο του, και με τον εξαιρετικό αρχηγό του, Φίλιππο Μπούτρη να πετυχαίνει αναπάντητους πόντους, κατάφερε να φέρει στα ίσα το παιχνίδι.
Στη συνέχεια η ομάδα της Καρδίτσας μπήκε σοβαρή και συγκεντρωμένη και κέρδισε εύκολα το τρίτο σετ με (25-14) .Ο Ερμής προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι στο τελευταίο σετ αλλά ήταν ήδη αργά για την μεγάλη ανατροπή κόντρα σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο. Πάλεψε αλλά η κούραση ήταν  καταλυτική για το αποτέλεσμα του αγώνα, έδειξε ότι μπορεί να σταθεί επάξια στην κατηγορία  και να πετύχει τον στόχο του.

Τα σετ: 1-3 (17-25, 25-19, 14-25, 17-25)

ΕΡΜΗΣ (Λάμπρου): Μπούτρης, Ντελής, Βαμβέσος, Μπέλλος, Ογκουνλέγιε, Χρηστάρας, Σαντζαρίδης (Λ), Μανέτας, Νίκου Ν., Ντάκουρης, Νίκου Π., Παρούσης Α.

ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Νεδιλάκης): Χήρας, Καραγκιόζης, Αλεξίου Φ., Θάνος, Βλαχόπουλος, Κολτσιάκης, Ντάκουρης/Αντωνίου (Λ), Αλεξιου Α., Παπαγεωργίου, Νεδιλάκης, Καραθάνος