1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-11-2013 12:59

Ιστορικός αγώνας για τον Ερμή Ηγουμενίτσας

Ο Ερμής Ηγουμενίτσας είναι έτοιμος για το πρώτο του παιχνίδι εντός έδρας στην Α2 ανδρών και καλεί τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο.
«Η διοίκηση, οι αθλητές και οι προπονητές της ομάδας προσκαλούν όλους τους φιλάθλους της Ηγουμενίτσας να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Σαββάτου 2/11. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00 και αντίπαλος της ομάδας μας είναι ο ΣΠΑ Καρδίτσας. Πρόκειται για το πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας στην παρθενική της συμμετοχή στην Α2 κατηγορία, και η παρουσία όλων για την ενίσχυση των προσπαθειών των αθλητών είναι επιβεβλημένη.

Η νέα ομάδα βόλεϊ του Ερμή χτίστηκε με όρεξη και μεγάλη προσπάθεια από ανθρώπους που αγαπάνε και γνωρίζουν το άθλημα, κόντρα στις δύσκολες συνθήκες για την χώρα και για το βόλεϊ ειδικότερα, όλοι είναι έτοιμοι για να οδηγήσουν την ομάδα εκεί που της αξίζει. Σ`αυτό το μεγάλο άλμα είναι απαραίτητοι και οι σύμμαχοι, από την μία η ομάδα των χορηγών και από την άλλη ο κόσμος της Ηγουμενίτσας, η δύναμη αυτής της ομάδας.

Σας περιμένουμε όλους στο κλειστό γυμναστήριο, προκειμένου να στηρίξουμε την ομάδα μας και όλοι μαζί να την κρατήσουμε ψηλά!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ