1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-10-2013 16:45

Πρεμιέρα με το δεξί για ΣΠΑ Καρδίτσας, 3-0 τον Αία Μαλεσίνας

Εύκολο απόγευμα είχε ο ΣΠΑ Καρδίτσας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Αία Μαλεσίνας τον οποίο νίκησε με 3-0 σετ.

Η ανωτερότητα του ΣΠΑΚ και η έλλειψη ουσιαστικής  πίεσης από την αντίπαλό του, έδωσε την ευκαιρία στους προπονητές της ομάδας να δοκιμάσουν αρκετά συστήματα και να χρησιμοποιήσουν το σύνολο, σχεδόν, των παικτών που δηλώθηκαν στο φύλλο αγώνα.  Η ομάδα της Καρδίτσας χρειάστηκε  ακριβώς μία ώρα για να τελειώσει το ματς και να πάρει τους βαθμούς. Το πρώτο σετ έληξε 25-17 σε 22 λεπτά, το δεύτερο σετ 25-9 σε 17 λεπτά και το τρίτο 25-21 σε 21 λεπτά. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε κανένα σημείο του αγώνα δεν βρέθηκε πίσω στο σκορ και το μόνο που κατάφερε η Μαλεσίνα ήταν να ισοφαρίσει στο ξεκίνημα του 1ου και 3ου σετ.

ΣΠΑΚ(Σκανίκα): Χήρας, Μαλλιώρας, Θάνος, Αλεξίου φ., Αλεξίου Θ., Παπαγεωργίου, Βλαχόπουλος, Καραγκιόπζης, Νελιδάκης, Καραθάνος, Κολτσιάκης, Ντακούρης
ΜΑΛΕΣΙΝΑ:(Καρκαλής): Παΐσιος, Σταθόπουλος Ν., Αθανασίου, Λούκας, Μπέσιος, Σταθόπουλος Κ., Γιουβανάκογλου, Χελιώτης Σοφοκλέους, Γιαννέλης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ