1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-10-2013 14:39

H νίκη της Παλλήνης στην Πάτρα αφιερωμένη στον Σταύρο Βλαχάκη

Ιδανικό ξεκίνημα έκανε η Παλλήνη στον Β΄όμιλο του πρωταθλήματος Α2 ανδρών καθώς νίκησε στην Πάτρα την Ολυμπιάδα με 3-0 σε ένα από τα ντέρμπι της αγωνιστικής. Η Ολυμπιάδα πάλεψε τα δύο πρώτα σετ ενώ στο 2ο σετ κατάφερε να ισοφαρίσει και 22-22 αλλά η Παλλήνη είχε πολύ καλές και αποτελεσματικές αντιδράσεις και με κρίσιμες κόντρα επιθέσεις πήρε τη νίκη.
Ο προπονητής της Παλλήνης Παύλος Καραμαρούδης αφού έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν αφιέρωσε τη νίκη στον αθλητή της ομάδας Σταύρο Βλαχάκη η οποίος πενθεί το χαμό ενός δικού του ανθρώπου: «Όλη η ομάδα αφιερώνουμε την επιτυχία στον Σταύρο Βλαχάκη. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να απαλύνουμε τον πόνο της οικογένειας του».

Τα σετ: 0-3 (21-25, 23-25, 16-25)

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ (Δαρείος): Δημησιάνος, Φιλίππου, Παπαχαραλαμπόπουλος, Σαλαβασίδης, Κουτσοδημας, Αυγέρος / Σταθοπουλος (λ), Κοκκόλας, Γεωργακόπουλος.

ΠΑΛΛΗΝΗ (Καραμαρούδης): Μανιάτης, Ψάρρης, Μοσχοβάκης, Αντωνάκης, Ανάγνου, Λυκούρεσης / Τσαδήμας (λ), Κουλουχέρης, Μάρκου, Τσικάτος

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ