1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-10-2013 14:21

Ο Αίας πέρασε άνετα από τη Λήμνο που «έχασε» τους Ναλπάντηδες

Λήμνος. Του Κώστα Σινάνη:
Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο Αίαντας Ευόσμου μέσα στο καταμεστο κλειστό γυμναστήριο «Νϊκος Σαμαράς» με αντίπαλο την σαφώς ανέτοιμη αλλά και άτυχη Λήμνο η οποία έπαιξε χωρίς τους Ναλμπάντηδες λόγω τραυματισμών αλλά και χωρίς τον νεοαποκτηθέντα Βανδώρο που κρίθηκε ανέτοιμος.
Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος οι φιλοξενούμενοι πήραν άνετα το πρώτο σετ με 11-25 πιάνοντας τους Λημνιούς στον ύπνο μη μπορώντας να αντιδράσουν.

Στο δεύτερο σετ η Λήμνος προσπάθησε να αντιδράσει αλλά η κακή υποδοχή, που ηταν και το μεγαλύτερο πρόβλημα σε όλο τον αγώνα, έδωσε το σετ στους φιλοξενούμενους με 18-25.

Οι Ναλμπάντηδες, που εμοιαζαν με θηρία στο κλουβι αφού δεν μπορουσαν να παιξουν , προσπαθουσαν με κάθε τρόπο να αντιδράσουν, ενώ από την άλλη όχθη, εύκολο έμοιαζε το έργο του κ. Κουτουνίδη.

Το τρίτο σετ ήταν το ανταγωνιστηκότερο αλλα ο Αίας έδειξε ότι ήταν πιο έτοιμος και πήρε το σετ με 19-25 και την πρώτη νίκη που τους δίνει άλλο αέρα για την συνέχεια.

MVP: Παπάζογλου Θάνος (Αίας Ευόσμου)

Ο Α. Ναλμπάντης μας είπε: «Είναι η πρώτη μας εμπειρία στην Α2. Είχαμε αρκετές ελλείψεις που ήταν καθοριστηκές για την έκβαση του αγώνα. Περιμάνουμε ενίσχυση και θα δούμε μιαδιαφορετική ομάδα. Ο κόσμος ήταν καταπληκτηκός, του ζητάμε συγνώμη και να είναι όλοι σίγουροι πως θα δουν μια άλλη ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι. Να έχουνε υπομονή, να μην εγκαταλείψουν την ομάδα. Να είναι κοντά μας στο φετινό δύσκολο ταξίδι και οι νίκες είμαι σίγουρος πως θα έρθουν».

Ο κ.Κουτουνίδης τόνισε: «Είναι σημαντική η νίκη στην πρεμιέρα. Κρατάμε αυτή και όχι την εμφάνιση. Η ομάδα μου μπορεί να παίξει καλύτερα και αυτό θα επιδιώξουμε. Συγχαρητήρια στη Λήμνο και ευχόμαστε κάλο κουράγιο στο δύσκολο έργο που έχουνε μπροστά τους. Θερμές ευχαριστίες στην Έλενα Δούκα-Σαμαρά και στη διοίκηση για τη φιλοξενία και επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε».

Διαιτητές: Μπατιανίδης, Μαργαριτίδης.

Τα σετ: 0-3 (11-25, 18-25, 19-25)

ΛΗΜΝΟΣ S.C.: (Ναλμπάντης Α.):  1.Ναλμπάντης Α., 3. Ναλμπάντης Κ., 5. Περτσελής Σ., 10. Μούρτζιος Π., 13. Αλεξάκης Α., 2. Δεληγιάννης Τ., 8. Μαυρουδής Γ., 14. Χλαπάτσος Γ., 12. Ντουρντούρας Χ., 4. Μαμαλίγκας Π., 7. Παρασχάκης Η., 15. Φωτιάδης Α.(λ),

ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Κουτουνίδης Σ.):  1. Τσάρας Α., 2. Βαφέας Θ., 3. Καμαριώτης Κ., 5. Μπάλλος Γ., 6. Χαριτωνίδης Η.(L), 7. Παπάζογλου Θ., 8. Ιωακειμίδης Θ., 9. Σκαρλατίδης Γ., 13. Γκούγκουρας Μ., 14. Παπαπαναγιώτου Ν., 15. Καρασαβίδης Β., 16. Ζολώτας Χ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ