1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-10-2013 12:39

Γύρισε το 1ο σετ και πήρε και το τρίποντο ο ΑΓΣΙ από τον Ζωγράφου

Νικηφόρα πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ ανδρών έκανε η ομάδα του ΑΓΣΙ κερδίζοντας την αντίστοιχη ομάδα του ΑΚ Ζωγράφου με 3-0 σετ.
Ο ΑΓΣΙ μπήκε μουδιασμένα στο πρώτο σετ με αποτέλεσμα η ομάδα του Ζωγράφου να πάρει ελαφρύ προβάδισμα τριών πόντων κάνοντας το 11-8. Διορθώνοντας το μπλοκ και την άμυνα οι παίκτες μας κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 14-14 και στη συνέχεια καμία ομάδα δε μπόρεσε να πάρει διαφορά ασφαλείας με αποτέλεσμα το παιχνίδι να πηγαίνει πόντο  - πόντο μέχρι και 22-22. Στο σημείο αυτό η ομάδα του Ζωγράφου κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ και να κάνει το 22-24. Καλό σέρβις από Μάντζιο και μπλοκ έκαναν το 24-24 και 25-25. Στο σημείο αυτό η ομάδα μας αντέδρασε σωστά και έκανε το 27-25 παίρνοντας το σετ μέσα από τα χέρια της ομάδας του Ζωγράφου.

Στο 2ο σετ η εικόνα του ΑΓΣΙ βελτιώθηκε και γρήγορα κατάφερε να πάρει διαφορά ασφαλείας την οποία διατήρησε μέχρι τέλος. Το 25-18 είναι αντιπροσωπευτικό της ομοιογένειας που είχαν οι παίκτες μας της καλής υποδοχής του μπλοκ και του σέρβις. Στο 3ο σετ η εικόνα δεν άλλαξε και το πήρε και αυτό εύκολα με 25-16 δίνοντας αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τα σετ: (27-25, 25-18, 25-16)

ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (Θεοδωράκης): Μάντζιος, Αποστόλου, Οικονόμου, Δημητριάδης, Γεωργάκης, Παπανικολάου, Κυπριανός(λ), Τσουμάνης, Κλούρας Τσίρης.
ΑΚ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (Λουϊζίδης): Μαρκάκης, Μαρκόπουλος, Ξένος, Χαραλάμπους, Παππούλης, Κωλέττης, Μπαρέκας(λ), Γιαννόπουλος, Παππάς, Κακλαμανάκης, Δικτυόπουλος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ