1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-10-2013 16:37

Συγκίνηση για τον Κωστή Φουσέκη

Με αρκετό κόσμο πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στο κλειστό γυμναστήριο Ηγουμενίτσας το τουρνουά προς τιμή του Κωστή Φουσέκη, όπου συμμετείχαν ο Ερμής Ηγουμενίτσας, η ΜΕΝΤ Θεσσαλονίκης, η Ολυμπιάδα Πατρών και ο ΑΓΣ Ιωαννίνων. Μέσα σε συγκινητικό κλίμα, η σύζυγος του εκλιπόντος  και τα δύο παιδιά της παρέλαβαν  τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο του Ερμή Άγγελο Μπάντιο.


Ένα τουρνουά που εκτός των άλλων έδωσε χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα των ομάδων που συμμετείχαν, καθώς και πλούσιο θέαμα στους θεατές.

Τα αποτελέσματα των αγώνων:
Ερμής – Ολυμπιάδα : 0-3 ( 18-25, 14-25, 16-25)
ΑΓΣΙ – ΜΕΝΤ : 0-3 (13-25, 15-25, 23-25)
ΜΕΝΤ - Ερμής : 3-0 (25-14, 25-10, 25-13)
Ολυμπιάδα – ΑΓΣΙ : 3-1 (17-25, 25-21, 26-24,25-23)

Δηλώσεις προπονητών:
Θωμάς Λάμπρου (Ερμής): «Δεν καταφέραμε να φτάσουμε στο επίπεδο που μπορούμε, προσπαθήσαμε να ζορίσουμε τους αντιπάλους μας αλλά η έλλειψη φιλικών και η απουσία συγκεντρωμένων όλων των παιχτών στις προπονήσεις  συνέβαλλε στο να κάνουμε δύο ήττες».

Ο Άκης Δαρείος, προπονητής της Ολυμπιάδας έμεινε ικανοποιημένος από την συμπεριφορά των παιχτών του . «Ήταν δύο παιχνίδια προετοιμασίας, ήρθαμε με ελλείψεις, αλλά γενικά ανταποκριθήκαμε καλά. Φέτος είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε ακόμα καλύτερα και να καταφέρουμε να πλασαριστούμε στην τετράδα.»

Ο προπονητής του ΑΓΣΙ Βασίλης Θεοδωράκης αφού ευχαρίστησε την ομάδα του Ερμή για την πρόσκληση, δήλωσε πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη για το πρωτάθλημα και θα προσπαθήσει να εκπληρώσει τον στόχο της παραμονής.

Σπύρος Γκολίτσης (ΜΕΝΤ): «Είμαστε μια ομάδα με υψηλούς στόχους θα διεκδικήσουμε την πρώτη θέση έτσι ώστε στα μπαράζ του Απρίλη να προσπαθήσουμε να ανέβουμε στην Α1. Τις ομάδες της Ολυμπιάδας και του ΑΓΣΙ τις γνωρίζουμε καλά έχουν εμπειρία στην κατηγορία και πιστεύω ότι θα πάνε καλά φέτος. Ο Ερμής είναι μια μαχητική ομάδα με διάθεση και φιλοδοξία».

Τέλος ο Θοδωρής Μποζίδης, αρχηγός και πασαδόρος της ΜΕΝΤ ευχαρίστησε τον Ερμή για την πρόσκληση στο τουρνουά «Ήταν χαρά μας να παρευρεθούμε σε ένα τουρνουά που τιμά έναν μεγάλο αθλητή που δεν βρίσκεται πλέον κοντά μας». ‘Οσον αφορά τα αγωνιστικά ο έμπειρος παίχτης έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του στα φιλικά παιχνίδια και θεωρεί πως θα παρουσιαστεί έτοιμη για το πρωτάθλημα.  Κλείνοντας ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην ομάδα του Ερμή και παρότρυνε τον κόσμο να αγκαλιάσει την προσπάθεια της ομάδας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ