1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-10-2013 17:03

Παραμονή στην Α2 για τον Ερμή και για την Παναχαϊκή στη Βόλεϊ Λιγκ

Τον απολογισμό του τουρνουά που διοργάνωσε στην Πάτρα ο Ερμής με ομάδες Α2 ανδρών και νικητής την Κύζικο Νέας Περάμου έκανε ο τεχνικός του Ερμή, Σταύρος Σταματόπουλος ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ Πάτρας, «Λουξάρω Αθλητικά» τόσο για την ομάδα του όσο και για την προσπάθεια της Παναχαϊκής στην Α1 Εθνική.

Τα βασικότερα σημεία των δηλώσεων, είναι τα εξής:
- «Πιστεύω ότι οργανωτικά ήταν πολύ καλό το τουρνουά και στόχος μας είναι να καθιερωθεί και φυσικά να ευχαριστήσουμε τους διαιτητές».
- «Αγωνιστικά δεν ήταν όπως το είχαμε φανταστεί αφού είχαμε προγραμματίσει να παίξουμε το Πέραμα ωστόσο ένας δικός μου λάθος χειρισμός μας έβγαλε εκτός προγράμματος στο παιχνίδι με τον Μίλωνα».
- «Πάντως από όλα τα παιχνίδια βγαίνουν συμπεράσματα και νομίζω ότι φέτος θα πάμε καλύτερα, υπάρχει ηρεμία και οι παίκτες έχουν αφομοιώσει αυτό που θέλουμε που είναι να είμαστε οικογένεια».
-«Στόχος μας στο πρωτάθλημα είναι η γρήγορη παραμονή και να ευχαριστηθούμε τα παιχνίδια».
- «Η Παναχαϊκή νομίζω ότι θα χρειαστεί μια περίοδο προσαρμογής στην Βόλεϊ Λιγκ αλλά πιστεύω ότι δεν θα έχει πρόβλημα για να παραμείνει στην κατηγορία αφού έχει παίκτες με εμπειρία».

Πηγή: achaiasports.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ