1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-10-2013 11:04

Η ΜΕΝΤ 3-0 την Ολυμπιάδα στον τελικό του 1ου τουρνουά «Γιώργος Κατσαμούρης»

Με τη συμμετοχή πολλών φίλων του βόλεϊ και με νικήτρια τη ΜΕΝΤ ολοκληρώθηκε το 1ο τουρνουά «Γιώργος Κατσαμούρης» στη μνήμη του σπουδαίου πασαδόρου που έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Στον τελικό η ΜΕΝΤ νίκησε την Ολυμπιάδα Πατρών με 3-0 και για άλλη μία φορά απέδειξε πως είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο στον Γ΄όμιλο. Αυτή τη φορά ο Σπύρος Γκολίτσης ξεκίνησε με τις... μηχανές στο φουλ αφού για πρώτη φορά έβαλε βασική εξάδα τον Χατζηηλιάδη και τον Δημητριάδη. Καλή εμφάνιση έκανε και η Ολυμπιάδα.

Τα σετ: 3-0 (25-20, 25-19, 25-18)

ΜΕΝΤ (Γκολίτσης): Σακόγλου, Αντιφάκος, Χατζηηλιάδης, Δημητριάδης, Κωσταρέλλης, Μποζίδης / Τσακογιάννης (λ), Κνάπεκ, Μπαλάσκας, Παραδεισάνος, Χρυσάφης, Βέλο.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ (Δαρείος): Φιλίππου, Σαλαβασίδης, Παπαχαραλαμπόπουλος, Δημησιάνος,, Γεωργάτος, Αυγέρος / Σταθόπουλος (λ), Γεωργακόπουλος, Πελεκούδας, Ντόντης, Κουτσοδήμας, Κοκκόλας.

Τρίτη θέση ο Ζαφειράκης

Την τρίτη θέση στο τουρνουά πήρε ο Ζαφειράκης Νάουσας ο οποίος στο μικρό τελικό νίκησε την Ελπίδα Αμπελοκήπων με3-1 σετ.

Τα σετ: 3-1 (30-28, 25-20, 21-25, 25-22).

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ (Σιπιτάνος): Αποστόλου, Μάγγος, Ορδουλίδης, Τσίρης, Σιπητάνος, Βαρθολομαίος / Άτσης (λ), Αντιφάκος, Κομπάκης.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΕΠΛΟΚΗΠΩΝ (Κυλίτσης): Βασιλειάδης, Καρασαρλίδης, Πλίκας, Κοντογιάννης, Βουλγαρίδης, Μάρτσης / Αδαμίδης (λ), Ταλαμπίρης, Νικολάκάκης.

Γκολίτσης: «Το ελάχιστο στη μνήμη Κατσαμούρη»

«Είναι το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε για τον φίλο, συνεργάτη, συμπαίκτη Γιώργο Κατσαμούρη. Η θλίψη μας είναι μεγάλη για την απώλεια του και το κενό που άφησε πονάει όσους τον γνώριζαν και τον έζησαν. Ήταν από τα καλύτερα παιδιά στο άθλημα μας. Και σαν αθλητής και σαν άνθρωπος και σαν οικογενειάρχης ήταν ένα πραγματικό πρότυπο και θα τον θυμόμαστε πάντα και μέσα από αυτό το τουρνουά που έχουμε σκοπό να το καθιερώσουμε», δήλωσε ο προπονητής της ΜΕΝΤ Σπύρος Γκολίτσης.

 

Στη φωτογραφία από αριστερά οι Γκολίτσης, Σαλαβασίδης, Μποζίδης και Δαρείος.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ