1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-10-2013 03:08

Πρώτο το Κολλέγιο στο 20ο τουρνουά «Στέλιος Καλαϊτζής»

Το Κολλέγιο Αθηνών το 2012 είχε χάσει από την Ορεστιάδα την πρώτη θέση στο 19ο τουρνουά «Στ.Καλαϊτζής», αλλά απόψε κατέκτησε την πρώτη θέση στο 20ο τουρνουά «Στέλιος Καλαϊτζής» που έγινε παρουσία πολλών φίλων του βόλεϊ στο γυμναστήριο της Νέας Ερυθραίας.

Στον τελικό του τουρνουά το Κολλέγιο του Άκη Χατζηαντωνίου επικράτησε του γηπεδούχου Πανερυθραϊκού με 3-0 αλλά πιο δύσκολα απ΄ ότι δείχνει το τελικό σκορ. Στο 1ο σετ ο Πανερυθραϊκός προηγήθηκε 19-15 αλλά το Κολλέγιο κατάφερε να μειώσει σταδιακά τη διαφορά. Ισοφάρισε 22-22 και πήρε το σετ 28-26 έχοντας όλα τα σετ μπολ με το μέρος του. Στο 2ο σετ πάλι ο Πανερυθραϊκός πήρε μεγάλη διαφορά +8 (19-11) αλλά το Κολλέγιο με δύο σερί 3-0 μείωσε 19-14 και 20-18. Έπιασε και πάλι τους γηπεδούχους στο σκορ στο 21-21 και στο 22-22 με δύο πόντους από μπλοκ ξέφυγε 24-22 και πήρε τελικά το σετ 26-24.

Στο 3ο σετ ο Πανερυθραϊκός ήταν και πάλι μπροστά με 1-2 πόντους μέχρι το 19-18 αλλά από εκεί και πέρα η ομάδα του Χατζηαντωνίου πάτησε γκάζι και πήρε τη νίκη.

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (Χατζηαντωνίου Α): Μάντζιος Γ, Αριστόπουλος Α, Μεσσάλας Α, Ζουπάνι Ν, Κοτσιλιάνος Γ, Τρανός Ι. / Μπούρας Α. (λ), Μιχαλοπουλος Γ, Τατουλης Π.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Χατζηπέρρος Μ): Παπασιδέρης Δ, Παπασιδέρης Γ, Κωστόπουλος Β, Μπιλλήρης Φ, Κατσαουνης Γ, Αδαμοπουλος Π, Πολυμερόπουλος Ν libero, Λεπουρας Θ, Σπανός Ν, Γκορτζανουκ Α


Τρίτη θέση ο ΣΠΑ Καρδίτσας

Ο ΣΠΑ Καρδίτσας κατέκτησε την τρίτη θέση στο τουρνουά «Στ.Καλαϊτζής» καθώς στο μικρό τελικό νίκησε τον ΟΦ Γέρακα με 3-1 σετ.

Τα σετ: 3-1 (25-15, 20-25, 25-22, 25-14)

ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Νεδιλάκης Σ): Χήρας Α, Αλεξίου Φ, Καραγκίοζης Ν, Θανος Α, Βλαχοπουλος Κ, Κολτσιακης Χ, Ντακουρης Δ (λ).

ΓΕΡΑΚΑΣ (Πανδής Β): Παπαδεας, Υωαννου Ν, Μπισμπικας Α, Στυλιανού, Φωτιαδης, Μπαλαγιάννης Γ, Παλαιολόγος libero, Μουτου, Διονυσοπουλος.

 

Οι βραβεύσεις

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις που έγιναν από την διοίκηση του Πανερυθραϊκού προς παράγοντες και παλιούς αθλητές με προσφορά στον σύλλογο και άθλημα του βόλεϊ. Πρόκειται για τους Λάμπρο Λώλη, Κώστα Μελέτη, Θεόδωρο Μεταλληνό, Γιάννη Πετρούδη, Σταύρο Σιάνο, Κώστα Δασκαλόπουλο, Χαράλαμπο Ζαρωτιάδη, Μάρκο Θεολογίτη, Βασίλη Καλλιμάνη, Γιάννη Τζωρτζή, Πάνο Τριανταφυλλίδη, Ανδρέα Μπαλή, Μιχάλη Συρίγο και Χρήστο Καλαμάκη, Μιχάλης Χατζηπέρο, Γιάννη Βασιλά, Μανώλη Κοντζιάς, Χρήστο Καπούτσο, Σταύρο Κούνα, Αντώνη Σκαλωτάκη.

 

Γιορτή του βόλεϊ στη Ν.Ερυθραία και νίκη του Πανερυθραϊκού

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ