1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-09-2013 16:05

Η ΜΕΝΤ με Μποζίδη μαέστρο 3-0 τον Ηρακλή

Θυμίζοντας ομάδα Α1 και παίζοντας μάλιστα χωρίς Κνάπεκ, Χατζηηλιάδη η ΜΕΝΤ επικράτησε του Γ.Σ.Ηρακλής με 3-0 σετ σε φιλικό προετοιμασίας που έγινε χθες βράδυ. Η ομάδα του Σπύρου Γκολίτση έδωσε το πρώτο της φιλικό και έδειξε πως είναι το μεγάλο φαβορί στον Γ΄όμιλο της Α2 ανδρών. Ο Ηρακλής με νεανική ομάδα προσπαθεί για ένα νέο ξεκίνημα με τον Χρήστο Πάτρα να έχει πάντα την αγωνία της απόσπασης του σε σχολείο της Κέρκυρας.

Τα σετ: 3-0 (25-18, 25-21, 25-21)

ΜΕΝΤ (Γκολίτσης): Μποζίδης, Σακκόγλου, Χρυσάφης, Αντιφάκος, Κωσταρέλης, Βέλο / Τσακογιάννης (λ), Δημητριάδης, Μπαλτάσης.

ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ (Πάτρας): Τσιάρας, Δούρβος, Ηλίας, Ιωαννίδης, Κατσαφλάκας, Γεροβασίλείου / Τσιράκης (λ), Ρωμαλιάδης (λ), Δούρβος, Τόσκας, Ευγενίδης.

2 σχόλια

  • Comment Link ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΟΣ Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013 18:20 posted by ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΟΣ

    διάβασα τα οπαδικά σαιτ και τα σαιτ των ηρακληδέων δημοσιογράφων για το παιχνίδι αυτό και φρίκαρα. Ηττα με καλή εμφάνιση το ένα, κράτησε λέει κρυφά χαρτιά λόγω της πρεμιέρας το άλλο.Το τραγικό κύριοι είναι ότι ο Ηρακλής επαιξε καλά-αν έπαιξε, δεν ξέρω-και έχασε χαλαρά 3-0 από τη ΜΕΝΤ,ναι από τη ΜΕΝΤ.Από την άλλη τι χαρτιά κράτησε κρυφά; Τους παιχταράδες που θα πάρει ή τους άλλους παιχταράδες που κράτησε εκτός αποστολής; Γιατί τέτοια ανοχή; Γιατί κάποιοι που τα έχωναν σε ανθρώπους που βάζανε πολλά χιλιάρικά κάποτε τώρα τα κάνουν ολα γαργάρα.Είναι ευχαριστημένοι με την κατάσταση στον Ηρακλή; Θεωρούν ήρωες κάποιους και δεν τους αγγίζουν; Ή μήπως δέχονται την πραγματικότητα; Γιατί η πραγματικότητα είναι ότι με διοίκηση κάποιους οπαδούς της ΠΑΛΗ με επικεφαλής καποιον Τσιργογιάννη η ομάδα θα περιορίζεται σε ρόλο κομπάρσου στην Α2 για να μην πω απλά θα προσπαθεί να υπάρχει έστω και στα τοπικά.Αυτό οραματίζονται κάποιοι για τον Ηρακλή.ΕΕΕΕ ξυπνήστε και αφυπνίστε και τον κόσμο.Αυτός δεν είναι ο Ηρακλής του λαού του, είναι ο Ηρακλής αυτών που ήρθαν από το πουθενά και δεν ξέρουν που τον πηγαίνουν. Αν ήξεραν θα είχαν φύγει από μόνοι τους.Γιατί δε φεύγουν λοιπόν;

  • Comment Link SALONICA 05-ROME 06-PRAGA 09 Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013 18:01 posted by SALONICA 05-ROME 06-PRAGA 09

    θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον κο Τσιργογιάννη και τους κολλητούς του για την ομάδα που έστησαν.Ομάδα για μεγάλα πράγματα ο φετινός Ηρακλής.Η ομάδα που σάρωνε τους τίτλους στην Ελλάδα και μεσουρανούσε στην ευρώπη μόλις έπεσε στα χέρια των γνωστών παραγοντάρων της ΠΑΛΗ έπεσε στην Α2 και τώρα γίνεται περίγελος με αντιπάλους σαν τη ΜΕΝΤ. Ολα αυτά είναι μεγάλα κατορθώματα γι αυτό και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους αυτούς τους τύπους που επιμένουν να λένε ότι διοικούν την ομάδα ενώ την έχουν αφήσει έρμαιο στις ορέξεις κάθε γειτονιάς. Εχει άραγε και παρακάτω;Αναρωτιέμαι τι ακριβώς επιδιώκουν όλοι αυτοί στην Αγ,Δημητρίου.Απλά να υπάρχει μια ομάδα παιδική χαρά; Να ανέβει στην Α1; Πώς;Ως γνωστό με π,,,,,ες δε βάφονται αυγά.Θέλουν να πάρουν ΑΦΜ;Φέξε μου και γλίστρησα.Να γίνουν ΑΕ; Να τους χαρίσουν τα χρέη; Τι ακριβώς γιατί όλα αυτά δε θα γίνουν στον αιώνα τον άπαντα. Αρα τι ακριβώς ζητούν και θέλουν όλοι αυτοί οι κατά φαντασία παράγοντες; Ξεφτίλησαν τον Ηρακλή μέχρι εκεί που δεν πάει και έχουν το θράσος να το παίζουν και σωτήρες. Ακόμα και 2 άτομα από την ΑΘ 10 να βάζαμε χειρότερα δε θα τα πήγαιναν, άρα τι χρειάζονται όλοι αυτοί; Μόνη λύση να ξυπνήσει επιτέλους ο κόσμος και κυρίως οι οργανωμένοι και να σώσουν την ομάδα.Και μόνη λύση είναι η επαννεκίνηση.Χωρίς επαννεκίνηση φίλοι ηρακληδείς ετοιμαστείτε να ζήσετε για πολλά πολλά χρόνια τις μικρές κατηγορίες και να ξεφτιλιζεστε από γειτονιές και επίσης να τρωτε στη μάπα παράγοντες σαν αυτούς που δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο εδώ και 2 χρόνια. Αφού έδιωξαν όλους αυτούς που μπορούσαν να βοηθήσουν έχουν φέρει την ομάδα σε κατάσταση άξιας οίκτου σε όλα τα επίπεδα. Οχι άλλη ξεφτίλα.Όμως γι αυτό που κυρίως είναι υπεύθυνοι όλοι αυτοί είναι η γενοκτονία που συντελείται.Η ομάδα που κράτησε κόσμο τα τελευταία 15 χρόνια έχει φτάσει στο σημείο να την ακολουθούν μερικές δεκάδες κόσμου.Αλήθεια, πόσα διαρκείας των 30 παρακαλώ ευρώ έδωσαν; Ο κόσμος έχει σιχαθεί και τους έχει γυρίσει την πλάτη.Και να φανταστεί κανείς ότι πριν ένα χρόνο και κάτι ο Ηρακλής ήταν νταμπλούχος με χιλιάδες κόσμο στις κερκίδες. Μπράβο ρε, καλά τα καταφέρατε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ