1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-09-2013 23:57

H Kαλαμάτα 80 νίκησε 3-0 την ΕΑΠ και παίζει τελικό με Ολυμπιάδα

Η ομάδα της Καλαμάτας 80 ήταν η νικήτρια του δεύτερου αγώνα της πρώτης μέρας του τουρνουά «Κ. Σφαέλου» που γίνεται στην Πάτρα καθώς επικράτησε με 3-0 της ΕΑΠ και είναι αυτή που θα αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό με αντίπαλο την Ολυμπιάδα.


Η ΕΑΠ που έχει αρκετούς νεαρούς στο ρόστερ της ήταν αξιόμαχη στα 2 πρώτα σετ το οποίο όμως στις λεπτομέρειες κατέληξε στην ομάδα της Μεσσηνίας η οποία σχετικά πιο εύκολα κατέκτησε τα δυο επόμενα και έφτασε στη νίκη.

Την Κυριακή στις 17.00 θα γίνει ο τελικός μεταξύ της Ολυμπιάδας και της Καλαμάτας 80 και θα ακολουθήσει ο μικρός τελικός Ερμής Πατρών - ΕΑΠ.

Τα σετ: 22-25, 26-28, 13-25

ΕΑΠ (Γεράνιος): Σαρακίνης, Μακρυγιάννης, Χριστοφής, Σύρος, Πατρινός, Τσαρκάτογλου, λίμπερο ο Παναγιώτου, Καραγιώργος (Γεράνιος, Γεωργιόπουλος).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 (Ντάκουρης): Αποστολόπουλος, Βραχνάς, Περπινάκης, Μάνα, Γιατράκος, Μανατέας / Δημητρακόπουλος (λ), Μπουσούνης, Σπάλας, Εξαρχέας, Κωτσάκης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ