Εκτυπώστε τη σελίδα
19-09-2013 23:52

Η Αργυρούπολη 4-0 τον Ζωγράφου και ενίσχυση με Δημητριάδη

Τα... αποκαλυπτήρια του έκανε ο ΑΟΝ Αργυρούπολης στο πρώτο φιλικό που έδωσε με τον Α.Κ.Ζωγράφου.

Η ομάδα του Νίκου Μπουτσουρή που μάλιστα έχει ανεβάσει τον πήχη σε σχέση με την περσινή σεζόν επικράτησε με 4-0 σετ της μαχητικής ομάδας του Ζωγράφου του Σάββα Λοϊζίδη. Τα ευχάριστα για την Αργυρούπολη είναι ότι ολοκληρώθηκε τελικά η μεταγραφή του νεαρού Ανέστη Δημητριάδη, του πρωτότοκου υιού του Μάκη Δημητριάδη που μετακόμισε από την Αλεξανδρούπολη στην Αθήνα και για επαγγελματικούς λόγους.

Να σημειωθεί πως η Αργυρούπολη θα αγωνιστεί στον Α΄όμιλο της Α2 ανδρών και ο Ζωγράφου στον Β΄όμιλο.

Τα σετ: 4-0 (25-19, 25-21, 25-20, 25-22)

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μπουτσουρής): Μηνούδης, Χριστοδουλάκης, Ράπτης, Παγουλάτος, Σαμαντάς, Παυλίδης / Κοτσαμπάσης (λ), Παπαστέλιος, Λουκάς, Πολυχρόνου, Αγγέλης, Δημητριάδης, Κουμιώτης.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ (Λοϊζίδης): Μαρκάκης, Κωλέττης, Μαρκόπουλος, Παπαντωνίου, Ξένος, Χαραλάμπους / Μπαρέκας (λ), Δικτυόπουλος, Κακλαμανάκης.

«Ήταν το πρώτο φιλικό μας και ξεμούδιασαν όλα τα παιδιά της ομάδας. Είμαι ευχαριστημένος. Προγραμματίσαμε 9 φιλικά μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Έχουμε καλό κλίμα στην ομάδα και κάνουμε σωστή προετοιμασία», δήλωσε ο τεχνικός της Αργυρούπολης Νίκος Μπουτσουρής.

«Η ομάδα μου δεν έχει τους στόχους της Αργυρούπολης. Για πρώτη εμφάνιση και τηρουμένων των αναλογιών είμαι ευχαριστημένος», είπε ο Σάββας Λοϊζίδης.