1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-11-2018 23:14

Το χειμερινό show του Ηρακλή Πάντσιου

Ο γνωστός βολειμπολίστας της ΧΑΝΘ και πετυχημένος επιχειρηματίας Ηρακλής Πάντσιος,  δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας ετοιμάζει με τους συνεργάτες του το χειμερινό SHOW μόδας  στο Βελλίδειο της Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου.
Οι εκδηλώσεις που ετοιμάζει ο νεαρός fashion designer πάντα αφήνουν εποχή καθώς τον πρώτο λόγο ακόμη και στις μοντέλες του έχουν όμορφες αθλήτριες βόλεϊ .

Ο Ηρακλής Παντσιος που βλέπει την επιχείρηση του να μεγαλώνει διαθέτει στην Θεσσαλονίκη τρία καταστήματα, Λασσάνη 1,,Λασσάνη 3,Προξένου Κορομηλά 28, Δήλου 15 στη Μύκονο, Πίριν 40 στο Μπάνσκο Βουλγαρίας και στην Χαλκιδική στο Πολυχρονο (Εμπορικό Κεντρικός Πεζόδρομος) Νικήτη - Saint George , Πευκοχώρι –Αγκίστρι.

 Μπορείτε από την   σελίδα του στο FB  να βλέπετε τα προϊόντα του και τις συχνές προσφορές του και να παραγγείλετε παραλαμβάνοντας της δημιουργίες του στην πόρτα σας .


Προσκλήσεις για το fashion show μπορείτε να προμηθευτείτε μόνο από το κατάστημα που βρίσκεται Λασσάνη 1 - Θεσσαλονίκη τηλ 2310270773

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ