Εκτυπώστε τη σελίδα
30-11-2018 18:17

Συγκινήθηκε στην Ορεστιάδα ο Καραμπέτσος

Στην ακριτική Ορεστιάδα, εκεί που χτυπάει η καρδιά της Ελλάδας και του ελληνικού βόλεϊ βρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος με το τεχνικό επιτελείο της ομοσπονδίας με επικεφαλής τον Περικλή Μπακοδήμο και τους Τάκη Καβαλιεράκη, Γιώργο Μπακοδήμο και  Παναγιώτη Λακασσά.

Παρακολούθησαν προπόνηση των αυριανών ταλέντων του Εβρου που συγκεντρώθηκαν στο γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς της Ορεστιάδας για προπόνηση. Επίσης συναντήθηκαν με δόξες του ελληνικού βόλεϊ όπως ο Κώστας Μπαρμπούδης, ο Ηλίας Γραμματικόπουλος, ο Νίκος Μούχλιας, ο Μιχάλης Σκαρλατίδης και ο Ζόραν Κόβατς.

Οι προπονητές αντάλλαξαν απόψεις και πληροφορίες για το υλικό που υπάρχει στις ομάδες των επίλεκτων αθλητών και χάραξαν πλάνο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Συμφωνήθηκε να υπάρχει συχνή ενημέρωση για πρόοδο των παιδιών και από την ΕΟΠΕ να γίνει ότι είναι δυνατόν για την υποστήριξη και ενίσχυση του βόλεϊ στην ακριτική πόλη. Στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν με φόντο την τεράστια φωτογραφία του αείμνηστου Νίκου Σαμαρά και το θρυλικό πανό που γράφει: «Ορεστιάδα σημαίνει πίστη, όνειρο και απέραντη αγάπη».

«Οταν μπαίνω σε αυτό το γήπεδο είναι λες και μπαίνω για πρώτη φορά. Στη θέα του Νικόλα ανατριχιάζω και μου έρχονται στη μνήμη όλα αυτά που έχουμε ζήσει εδώ. Ο ελληνικός αθλητισμός και ειδικά το βόλεϊ χρωστάει πολλά στην Ορεστιάδα», είπε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος συνοδευόμενος από τον Τάκη Καβαλιεράκη.

 

 

Στις φωτογραφίες:
1.Τα παιδιά της Ορεστιάδας με τους προπονητές Γιώργο Μπακοδήμο, Τάκη Καβαλιεράκη, Παναγιώτη Λακασσά και Νίκο Μούχλια

2.Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος με τον Τάκη Καβαλιεράκη (δεξιά).

3.Οι προπονητές της Ορεστιάδας και της ΕΟΠΕ: Από αριστερά οι Κόβατς, Γ.Μπακοδήμος, Λακασσάς, Καβαλιεράκης, Μπαρμπούδης, Περ.Μπακοδήμος, Σκαρλατίδης, Μούχλιας, Γραμματικόπουλος.

 

EOPE-ORE2.jpgEOPE-ORE3.jpgEOPE-ORE.jpg