Εκτυπώστε τη σελίδα
27-04-2018 23:08

Εξι μήνες με αναστολή στον Λαχτάρα για την επίθεση στον Κριστόφ

Στις αίθουσες των δικαστηρίων Ορεστιάδας αναβίωσε σήμερα η πρωτοφανής υπόθεση της επίθεσης του πατέρα αθλητή της Ορεστιάδας στον προπονητή της ομάδας επειδή δεν έβαλε τον υιο του να αγωνιστεί.

Σε αγώνα της Ορεστιάδας με τον Άρη στο γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» τον Φεβρουάριο του 2016 ο Ευάγγελος Λαχτάρας, πατέρας του αθλητή Γιώργου Λαχτάρα δυσαρεστημένος από τις επιλογές του προπονητή της Ορεστιάδας Πλάμεν Κριστόφ του επιτέθηκε φραστικά. Τα πνεύματα άναψαν αμέσως και ο Λαχτάρας επιτέθηκε και χτύπησε τον Κριστόφ.

Μάλιστα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες αλλά και όσα κατέθεσε σήμερα δικαστήριο ο Κριστόφ ο οποίος ταξίδεψε από την Βουλγαρία για την εκδίκαση της πρωτοφανούς υπόθεσης, ο δράστης είχε πιάσει το θύμα από τον λαιμό θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του.

Ο Λαχτάρας δεν κατάφερε να πείσει το δικαστήριο για την αθωώτητα του και καταδικάστηκε με έξι μήνες φυλακή με διετή αναστολή και απαγόρευση εισόδου στους αγώνες της Ορεστιάδας αλλά και παρουσία του τις ώρες των αγώνων στο αστυνομικό τμήμα της ακριτικής πόλης.