1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-02-2017 20:05

Ευκαιρία διάκρισης για Ορεστιάδα και Κύζικο

Ορεστιάδα και Κύζικος αφήνουν για λίγο στην άκρη την μάχη τους για την παραμονή και στρέφουν το βλέμμα τους στο Κύπελλο ανδρών. Δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς βέβαια αφού έχουν την ευκαιρία να προκριθον σε ένα Final 4. Η Ορεστιάδα θέλει να θυμηθεί τα... παλιά στο κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς», όπου φιλοξενεί την Κύζικο (22/2, 17.00).

Στους γηπεδούχους παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του Μορέλος, αφού δεν έπαιξε με τον Ολυμπιακό. Ένα φάιναλ δεν θα είναι κάτι καινούριο για του φίλους της Ορεστιάδας, θέλουν όμως διακώς την πρόκριση γιατί οι χαρές που τους δίνει η ομάδα εδώ και αρκετά χρόνια είναι ελάχιστες.

Ο τεχνικός της ομάδας Μπάμπης Σταματόπουλος δήλωσε: «Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι συγκριτικά με το πρόσφατο του πρωταθλήματος, ένας άλλος θεσμός, όλα είναι διαφορετικά. Έχουμε ξεχάσει το προηγούμενο ματς, δεν μπορούμε τα σταθούμε εκεί, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Κι οι δυο ομάδες έχουμε τον ίδιο στόχο στο πρωτάθλημα, αλλά σίγουρα το Final 4 είναι μια ευκαιρία για να έχουμε μια διάκριση».


Η Κύζικος έχει γράψει ήδη ιστορία με την πρόκρισή της στην οκτάδα και θα επιδιώξει μια νέα υπέρβαση. Στον Έβρο ταξιδεύει χωρίς προβλήματα με τον Νίκο Νεόφυτο να σημειώνει από την πλευρά του: «Είχαμε δύο σερί εκτός έδρας αναμετρήσεις σε Ορεστιάδα, Πάτρα και έχουμε μπροστά μας κι ένα ακόμη ταξίδι, αλλά θα πηγαίνουμε στην Ορεστιάδα για να κάνουμε αυτό που πρέπει και να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί. Όλοι στην ομάδα πιστεύουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε στο Final 4. Το πιο σημαντικό είναι να μείνει η ομάδα στην κατηγορία αλλά από τη στιγμή που έχουμε την ευκαιρία δεν θα την αφήσουμε. Ποτέ δεν μπαίνεις σε ένα αγώνα για να χάσεις και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας». 

*** O νίκητής θα αντιμετωπίσει Κηφισιά ή Παναθηναϊκό.

Σχετικά άρθρα

  • Ο Αετός Λήμνου στα χνάρια του Νίκου Σαμαρά στην Ορεστιάδα
    Την ομάδα κορασίδων του νεοσύστατου συλλόγου Αετός Λήμνου που έλκει το όνομα του από το προσωνύμιο του αείμνηστου Νίκου Σαμαρά και είναι συνέχεια του Limnos Sports Club που ίδρυσε ο σπουδαίος βολεϊμπολίστας στο πανέμορφο νησί του βορείου Αιγαίου, φιλοξενεί ο Δήμος Ορεστιάδας και ο Άθλος Ορεστιάδας.
  • ΑΟ Ορεστιάδας: Η ομάδα που ένωσε όλους τους Έλληνες κλείνει 50 χρόνια
    Πηγή: Εφημερίδα SportDay
    Θέμα: Βασίλης Στοάκης

    «Πόσο ακριβή είναι η Ιστορία, πόσο δυνατή φωνή έχει, πόσα δίνει και δείχνει απλόχερα. Καμία φορά πονάει και η ίδια όταν εκτοπίζεται, όταν θάβεται σε υπόγεια, όταν κλείνεται σε μπαούλα, όταν κυκλώνεται από την μούχλα αλλά κυρίως όταν αντιμετωπίζεται με ασέβεια...». Αυτή η φράση που βρίσκουμε στο «Πικρό Γάλα» του Μένιου Σακελλαρόπουλου αποτέλεσε και αφορμή ώστε ο Βασίλης Στοάκης να ταξιδέψει στην Ορεστιάδα, στο βορειότερο άκρο της χώρας μας και να μιλήσει με ανθρώπους που έζησαν την μεγάλη πορεία του ΑΟ Ορεστιάδας, που σαν ένας άλλος Δαβίδ έβαζε κάτω πολλούς Γολιάθ, κερδίζοντας τον σεβασμό όχι μόνο όλων των Ελλήνων φιλάθλων αλλά και των Ευρωπαίων.
  • Επίσημα στη Σύρο για τρίτη φορά το φάιναλ-4 του κυπέλλου
    Πέντε χρόνια μετά την τελευταία φορά που φιλοξένησε το φάιναλ-4, η τελική φάση του κυπέλλου ανδρών επιστρέφει στην Ερμούπολη της Σύρου. Στο «Δημήτριος Βικέλας» εκεί όπου το 2012 ο Ηρακλής και το 2015 ο Π.Α.Ο.Κ. πήραν την κούπα, θα διεξαχθεί η 35η τελική φάση του θεσμού. 
  • Κύπελλο ανδρών: Kληρώνει για το φάιναλ-4 την Τετάρτη 12/02 (12.00)
    Την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου και ώρα 12.00 στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του φάιναλ-4 του κυπέλλου Ελλάδας ανδρών.
  • Ντέρμπι Φοίνικα-Παναθηναϊκού στο δρόμο για το φάιναλ-4, στα μαλακά Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ
    Ηρακλής - Κηφισιά, Φοίνικας Σύρου - Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός - Ελπίδα Αμπελοκήπων και ΑΕΝ Πανοράματος - ΠΑΟΚ είναι τα ζευγάρια των προημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδας ανδρών, όπως προέκυψαν από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ..

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ